La majoria conviu amb les seves parelles. De totes maneres, recordem que a la companya d' un bomber, mort en acte de servei, li han denegat una pensió de viudetat. S' hauria d' idear una fòrmula que permetés prescindir de el contracte matrimonial, però que donàs una protecció a la família.
Ja,llavors com que son mares solteres,a treure ajudes de on sigui.@ jo mai: digues-l´hi el nom que vulguis,soltera fadrina,,,el fet es el mateix.
Amb tots els respectes pels casats, una inutilitat el matrimoni. Cada dia estar junts perquè vols. Quantes més dones independents econòmicament menys matrimonis. Som fadrina/soltera i no cal fer-se'n problema.
I perqué hi ha mallorquíns que quan parlen en la nostra llengüa fan la "L" bleda o castellana? A més de no ser correcte, queda molt lleig.
No es un secreto que vivimos rodeados de idiotas. La mayoría son inofensivos, tontos de barra, cuñados del tres al cuarto de esos que causan más risa que molestia. Otros, además de idiotez, tiene mala fe, y ésos son los peligrosos. Internet ha supuesto una verdadera revolución para la estupidez. Por primera vez en la Historia, miles de personas los contemplan, y la tontería, lejos de menguar ante el escaparate, se crece, se acentúa. El tonto del pueblo es hoy un tonto global. Cualquiera que haga uso de las redes sociales o tenga por costumbre leer los comentarios de los diarios lo sabe bien. La estupidez siempre está ahí, agazapada, esperando una excusa, la que sea, para revelarse en todo su estúpido esplendor.
Tornem-hi torna-hi. Què és això de "per sobre de"? Limitau-vos a escriure "per damunt (sense "de"): "Per damunt les teulades". D'on sortiu? Segur que no teniu la nostra llengua com a llengua habitual, i que a damunt vos ne foteu. No gos pensar com deveu pronunciar: bledes fins a la rel. Començ a pensar que no serviu per a res, i que tant vos és. Alerta, que la gent es comença a emprenyar... i amb raó.
Jo, a Mallorca, només he sentit "fadrí" i "fadrina", que és forma habitual també a València i general en la nostra literatura clàssica. La forma "soltera" em fa una olor d'espanyolada... Per què vos comportau així, estimats redactors? Per què aquesta insistència a ficar el clau per la cabota?
Jo mai vaig ser soltera. De joveneta era fadrina, després vaig ser casada, després divorciada, després vaig tornar ser casada, després vídua.. Gairebé tots els estats civils, però soltera no ho he sigut mai.
Y qué pasa? Esas madres solteras son catalanistas?....Porque si no, no entiendo el qué hace ésta noticia en este prestigioso rotativo.
Cal lamentar novament que ses dades no es facilitin illa per illa