algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Vecia les teves plantes

El joc de jardineria Sit&Garden està format per una cadira de treball més una pràctica bossa per recollir i ordenar un complet joc d'estris de jardineria

Sota l'eslògan "Cuida les teves plantes, gaudeix de la teva llar", dBalears presenta la darrera promoció per als seus subscriptors: un complet equip de jardineria.

Per molt petit que sigui el nostre pis o per molt poc temps que tinguem, sempre hi ha algun raconet de la nostra llar adornada per una planta, un bonsai, un cactus, un àloe vera, uns geranis, etcètera. És molt gratificant veure'ls florir una estació rere l'altra, gràcies a les nostres cures, atencions, un reg i llum adequats, perquè no s'ha d'oblidar que són éssers vius i també ens fan companyia, fins i tot aporten grans beneficis per a les nostres vides diàries, ja que no tan sols embelleixen les nostres cases, sinó que també ens alegren, calmen l'estrès i purifiquen l'aire.

Però per aconseguir que les nostres plantes d'interior, de terrassa o de jardí siguin esplendoroses és necessària una cura més o menys constant, però quines atencions els proporcionarem si no tenim al nostre abast unes eines adequades? dBalears posa solució a aquesta pregunta amb la seva nova promoció. Si ets subscriptor, a partir de demà, 14 de juny, pots gaudir del teu nou equip de jardineria Sit&Garden, format per una cadira més una pràctica bossa de lona amb un complet set d'estris de jardineria elaborats amb materials de qualitat, com l'acer inoxidable i la fusta.

Com ho podeu aconseguir?

Podreu adquirir aquest set necessari per a les plantes de la vostra vida per només 23 €. Podeu reservar-lo ja o anar al Club del Subscriptor a Palma o a les delegacions d'Inca i Manacor per comprar-lo a partir de demà. Per a més informació, podeu entrar a la pàgina web www.clubdelsuscriptor.com o telefonar al 971 717 308.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris