cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 21°
30°

El Pi Palma rebutja les restriccions en la mobilitat al centre de la ciutat

184723

El Pi Palma manifesta el seu descontent sobre les mesures del pla 'Palma Camina' presentat per Cort. «El citat pla té previst posar en marxa mesures com la restricció d’accés als no residents als aparcaments del centre, l’ampliació de les zones ORA i Acire, la reducció d’aparcaments al centre de Palma, entre altres mesures restrictives», ha explicat El Pi

El president d’El Pi Palma, Josep Melià, assenyala que «estam immersos en plena crisi econòmica i ara és el moment de donar continuïtat als negocis existents i mirar d'ajudar al sosteniment del teixit productiu. Els canvis requereixen una bona planificació i el consens dels afectats». I afegeix: «si Cort no és capaç de gestionar la posada al dia de les galeries de la Plaça Major com podem creure que farà front a un canvi tan important de tot el centre. En l’actualitat, no existeix ni la cultura ni els mitjans de transport perquè hi hagi una vertadera alternativa a una part de la mobilitat del centre».

Segons Melià, «el petit i mitjà comerç del centre de Palma agonitza. Un dels motius és la proliferació de grans superfícies comercials als afores de la ciutat on es pot aparcar còmodament i de franc, que ara es vulgui prohibir aparcar al centre és la sentència definitiva a un centre viu i dinàmic».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris