cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
28°

MÉS demana al Parlament que les banderes LGTBI+ i Trans* onegin a la façana principal de la institució el Dia de l’Orgull

El Grup Parlamentari MÉS per Mallorca ha instat el Parlament a penjar, en la seva façana principal, la bandera LGTBI+ i la bandera Trans* el proper dia 28 de juny de 2021, coincidint amb el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+. De moment, però, ambdues banderes ja llueixen a una de les balconades dels despatxos assignats a MÉS a la cambra autonòmica.

En l’escrit adreçat a la Mesa del Parlament, el Grup Parlamentari de MÉS explica que cal que les Administracions Públiques es posin al costat de la ciutadania i mostrin la seva voluntat de visibilitzar la lluita del col·lectiu LGTBI+ a la nostra societat i a tot el món, i especialment la del col·lectiu Trans*, i contribueixin a erradicar la discriminació i l’estigmatització. De la mateixa manera recorden que el Parlament ha penjat la bandera LGTBI+ o de l’Arc de Sant Martí en dies assenyalats per aquest col·lectiu, així com altres elements o pancartes que defensen i reivindiquen els drets de les persones en altres àmbits.

En aquest cas, el 28 de juny correspon a la diada de commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ i és una jornada de reivindicació de tots els drets que encara a dia d’avui ens són negats com a col·lectiu. «Una diada que vol recordar cada any a totes aquelles persones que històricament han participat en la lluita necessària per l’alliberament sexual i de gènere», han conclòs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris