cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Contestí, després de la seva incorporació a Ciudadanos: «Som liberals, volem unir forces per tal de trobar solucions»

L'exdiputada de Vox, Malena Contestí, ha estat presentada aquest dissabte com a nova militant de Ciudadanos.

E.P.

L'exdiputada de Vox i nova militant de Ciudadanos (Cs), Malena Contestí, qui ha estat presentada aquest dissabte com a nova militant de la formació, ha defensat la seva incorporació al partit que presideix Inés Arrimadas, definint-se com una dona «liberal» i assegurant que «la voluntat dels liberals és unir forces per tal de trobar solucions».

Segons ha explicat Contestí, durant la celebració d'un acte telemàtic amb afiliats, ella és una dona «liberal» i, ha afegit, en al·lusió a Vox, «ells sembla que són liberals però no ho són». Per aquest motiu, ha posat l'accent, «la lleialtat envers el ciutadà, per a les polítiques nacionals, les polítiques objectives, això val la pena».

Així mateix, ha assegurat que a Vox la paraula progrés «era gairebé com un insult» i ha criticat el «màrqueting populista» de la formació que lidera Santiago Abascal. «Ja està bé del màrqueting populista, és terrible anar a cercar només el titular», ha precisat.

«Als liberals, uns ens diuen fatxes i els altres ens diuen tebis. No som en absolut tebis ni fluixos. Som liberals, volem unir forces per tal de trobar solucions», ha sentenciat Contestí.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Els peninsulars mos roban", fa 7 mesos

Els liberals a Europa o llibertaris a EUA són els qui
més ho pareixen els carlistas.

Llegir a Vázquez de Mella i altres, consultar
tradicionviva.es i se tendrà una idea sobre
lo que ès el liberal o llibertari.

Valoració:0menosmas
Per Carreroblancovoladorrrr, fa 7 mesos

Ah, però Vox i Ciudadanos no són el mateix partit?

Valoració:5menosmas
Per Lluís, fa 7 mesos

Aquesta senyora li convidria anar un dia a una sessió del parlament català i escoltar tot el què diuen els seus companys de partit i veuria que no té res a veure amb això que diu de "unir forces per tal de trobar solucions", ans tot el contrari, allà el què fa ciutadans és "despotricar contra tot el què faci olor de català".

Valoració:15menosmas
Per Pel mateix mal camí, fa 7 mesos

Trobar solucions a què?
El lliberalisme econòmic, tal i com l'entenen avui dia els grans empresaris i els polítics posats per aquests, és el que abans deiem "capitalisme selvatge" i els seus resultats son la misèria, la malaltia i fins i tot la mort de tot el que no és ni gran empressari, ni multimil.lionari, ni polític que aplani el camí als dos primers grups.
Basta veure com esta la gent de Madrid, de resultes de la pandèmia, per veure que la gestió d'anys i dècades de govern dretà a la comunitat, comunitat que per altra banda rep un tracte de favor a l'hora dels presupostos i a la que se li fa un truc de números amb l'IRPF de tributaris amb les seves nòmines centralitzades, tenia els millors hospitals i serveis mèdics de l'estat espanyol, però que la rapinya lliberal ho va saquejar i actualment esta costant moltes vides humanes.
Aquestes práctiques tan amorals com antisocials, son les que caracteritzen a aquests carques que anomenen lliberalisme al fet de robar el patrimoni estatal, comunitari i del poble.
I aquest selvatgisme hauria d'estar prohibit, perque és la entrada a la esclavitu. I a la pobresa permanent.

Valoració:13menosmas
Per antifa, fa 7 mesos

Que no emblanquini ni dissimuli ses tendències feixistes i franquistes. Si d´entrada escollí Vox, no seria per casualitat. Que s´autoanomeni fatxa i ja està; que no s´autoenganyi ni vulgui enredar a ningú.

Valoració:10menosmas
Per Toni F, fa 7 mesos

De veritat es creu el que diu, aquesta dona? La Arrimadas (aka montapollos) en sap molt de cercar solucions, no es vera?
De VOX a Ciudadanos, hi ha poca diferència de contingut, per tant, penso que, aquesta dona, més que liberal és una oportunista. Ganes d'embullar els ximples, res més. Quin nivell de polítics! fa plorera.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris