nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:

Unides Podem Palma considera «inadmissible» que hi hagi desnonaments amb la crisi sanitària i demana que se suspenguin

El grup Unides Podem a l'Ajuntament de Palma ha considerat «inadmissible» que es produeixin desnonaments amb la crisi sanitària actual derivada de la pandèmia del coronavirus i ha sol·licitat que se suspenguin «immediatament».

En un comunicat signat per la portaveu d'Unides Podem a Cort, Sonia Vivas, el grup municipal ha expressat aquest dijous que si els desnonaments no cessen «es podria estar col·locant famílies vulnerables en una situació de major risc social».

La formació ha assenyalat que els desnonaments programats a Palma «són de fons voltor». «Per tots és sabut que els desnonaments de primers habitatges són pràcticament inexistents, encara que els poders fàctics de l'Estat s'entestin a visibilitzar una no-realitat per infondre por en la població», ha indicat el grup municipal.

Unides Podem Palma ha recordat que la Constitució espanyola «avala el dret a l'habitatge sent el dret a la salut un dels seus valors fonamentals».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa 5 mesos

@ balsmenys .-
Ho sento però veig que ets molt neci, ximplet i escrius sense lògica ni cap raó.
Només et diré, per reafirmar l'opinió que en tinc de tú, que tothom comprendrà, que jo no em posaré un nik que ve precisament d'un oponent tant poc acreditat i que surt negant els seus comentaris i que no és el meu costum signar amb cap nik i si mai ho faig, serà amb un o dos màxim, no pas amb els que ens empastifes tú.
Molt poca personalitat tens però aixó ja deu anar amb el lot de contravirtuts que ens demostres dia sí i dia també.
Abriga't que fa calor, seguint els teus raonaments.

Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 5 mesos

Vaya dos.
El rentista y el jubileta.
Como los amantes de Teruel; tonta ella y tonto él.

Valoració:-1menosmas
Per balmany, fa 5 mesos

Mira esbastiá:

Jamás he empleado el seudónimo "balearium". Ni sé quien es el titular. Por lo tanto, afina bien la memoria.

Efectivamente tengo cuatro pisos. Y hace unos meses he comprado uno para mi hija.

No me tienes que recomendar nada. Y en cuanto a seudónimos, tú tienes, al menos, cuatro: sebastiá, esbastiá, tia, ,,,,,,,,, y transcriptor., O sea que haces lo que tanto te duele.

Valoració:-1menosmas
Per sebastià, fa 5 mesos

@ balmany .-
Tot aixó que ens expliquesj ja ho vas dir, i que tens quatre pisos i que havies pagat 8.000 €uros, i ... però em sembla que ho vas enviar com a balearium...
Es el que passa quan tens tants de niks... que et fots "la pixa un lio".
A tú i a la Maria us recomanaria que us informeu del que son els "fons voltors"

Valoració:0menosmas
Per balmany, fa 5 mesos

Debió salir "encuentras" y no "encuentran". Que no es lo mismo, pero fácilmente entendible.

Valoració:-3menosmas
Per balmany, fa 5 mesos

Oye, M. Que yo he comprado un piso. En parte con fondos propios y el resto con fondos de mi banco. Nadie me ha obligado. A ver si te enteras. Un banco no puede ser una hermanita de la caridad. Y cuando voy a buscar algo de mi cuenta corriente (hoy, por ejemplo), quiero cobrar ipso facto. Por lo tanto, los bancos responden ante sus clientes.

Y si tengo un piso alquilado, que tengo varios, quiero cobrar el alquiler. Que a mi nadie me regala el I.B.I., la tasa de recogida de basuras, los réditos sobre el I.R.P.F., las reparaciones. Y si te encuentran con hijos de la gran matraca, te destrozan el piso. O te dejan de pagar porque les sale de los beidas.

Y las fianzas, que son mías, mientras no se demuestre lo contrario, al IBAVI. Ya me dirás de qué sirve el IBAVI.

Valoració:3menosmas
Per M, fa 5 mesos

Que un banc pugui treure defora de la seva llar, a persones que han pagat tots els interessos i han tornat més de la meitat del capital sense tornar los res, quan molts d'aquests mateixos bancs han estat rescatats amb uns doblers públics, que se neguen a tornar i que l'Estat els ho consenti, vol dir que vivim a un estat que és una dictadura moguda per la Banca, entre altres poders fàctics que ningú ha votat mai, que s'enriqueixen robant als ciutadans.

Valoració:5menosmas
Per interesante saberlo, fa 5 mesos

Sería interesante saber lo que haría esta elementa si tuviese un piso alquilado y no cobrase ni un céntimo. Además, tendría que pagar, como mínimo, el IBI, la incineradora, y los gastos de la comunidad.

Valoració:0menosmas
Per Maria, fa 5 mesos

A mi també m’agradaria que aquest any de vida que hem passat no comptàs. Ah, i de què han de viure els arrendadors que voten Podem i no cobren els lloguers? De l’aire?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris