algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

El Pi proposa un pla amb 50 mesures per afrontar la crisi econòmica a les Balears

El Pi-Proposta per les Illes ha proposat un pla amb 50 mesures per afrontar la crisi a les Illes. Un pla que té com a objectiu recuperar les activitats econòmiques, especialment el turisme, i avançar en la seva diversificació amb planificacions clares a mitjà i llarg termini. La formació reclama accions clares i precises per a poder salvar la temporada turística d’enguany.

El Pi ha plantejat que el Règim Especial compensi la insularitat, una cogestió de ports i aeroports, una reducció del termini màxim de resolució dels ERTO o exonerar, bonificar quotes de la seguretat social o el foment de la inversió a través de la modernització turística entre d’altres. En aquest sentit, la presidenta d’El Pi, Xisca Mora, ha destacat que de manera urgent cal una forta inversió en sanitat, tant en controls com en infraestructures i mitjans per fer de les Illes una destinació segura.”

Mora ha explicat que presentaran aquestes propostes a la presidenta Armengol perquè les tengui en compte dins del pla autonòmic que vol portar a terme. La presidenta d’El Pi també ha comentat que “ els ajuntaments han de tenir un paper de lideratge en la resposta a la crisi social. Segons Mora, “és imprescindible que puguin comptar amb tots els seus recursos econòmics i amb el suport de la resta d’administracions supramunicipals.”

Altres mesures que la formació ha reclamat són la regulació del comerç en línia, inversió en I+D, incentivar la inversió privada, ajudes a fonts perdut per autònoms, suspensió o reducció de tributs o prorrogues administratives per negocis turístics entre d’altres

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tan de bo, tota l'oposició fos com El Pi, fa dervers d'un any

Això és una oposició leial, honorable i intel.ligent, que actua fent propostes i no posant denúncies, querelles i fent tot tipus de coses rares per desgastar i desestabilitzar el Govern, com fan altres.
I amb cinquanta mesures en hi deu haver bastants de viables. Esper que les estudiin i les considerin.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris