algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
21°

Armengol convida els partits a fer propostes per al desconfinament

La presidenta del Govern Francina Armengol, s'ha reunit aquest dijous per videoconferència amb els grups parlamentaris, als quals ha convidat a fer propostes per al desconfinament i la reactivació econòmica a les Balears.

Es tracta d'una reunió de la comissió creada per a mantenir la comunicació amb el Parlament durant l'estat d'alarma, les trobades de la qual són setmanals.

La consellera de Presidència, Pilar Costa, ha explicat que «s'ha ofert als partits polítics que, encara que ja hi ha un grup d'experts fent treball, facin les propostes que considerin oportunes», si bé ha demanat que la crítica «es faci de manera constructiva».

La consellera ha insistit que encara que ja s'està treballant per a preparar el futur desconfinament de les Illes, «la situació ara mateix és la d'un estat d'alarma que s'ha allargat almenys fins al dia 26 i d'abril».

D'altra banda, Armengol ha exposat l'estat actual de l'atenció sociosanitària davant la pandèmia, i ha traslladat que el sistema està responent amb suficients recursos. També ha defensat que les xifres de contagis mantenen una bona evolució. En la reunió també ha estat present el director general de Relacions amb el Parlament, Miguel Ángel Coll.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per t, fa dervers d'un any

sra Presidenta,
i a més a més.del procés anomenat desconfinament,no hauríeu de començar a fer feina,en la nova era que sens dubte començará després?
No creis que a tot el món,i també a les nostres illes,ses cose canviarán de bon de veres,i convindría treballar en el disseny de ses illes?

Valoració:0menosmas
Per Andreu Miquel, fa dervers d'un any

No són els partits que han de fer propostes de desconfinament, són els especialistes mèdics.

Valoració:0menosmas
Per fòrums socials també?, fa dervers d'un any

També alguna circumstància nova o suggeriment pot aparèixer a fòrums socials i segurament hi són atents per contrastar suggeriments. Tan d bo poguem sortir abans de mesos. Estaria bé activitat exterior aeròbica, però com si no es va amb molta cura? M'agradaria si és en solitari. I si hi ha jocs amb bàndols, sols per convivents. I intentar ser breus, i a hores de crepuscle o sol baix segons afluència. O aprop de casa, i si cal a natura definir un 'punt inici-final' que quedi clar. I molt més separats si ens movem ràpid. O extremar cura a llocs de repòs. O altres circumstàncies, com papers i bosses per fer necesitats imprevistes o mocador on escopir. I farmacioleta o sucre ràpid, per hidratar, i sals adequades...O desinfectar material i zona de joc després d'usar. Cercau als fòrums, a fora ja van adaptant-se per llarg plaç aixís

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris