lluvia ligera
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
19°

EUIB proposa al Govern espanyol la creació d'un transport públic aeri

08-04-2020

Esquerra Unida a les Balears ha presentat una sèrie de propostes al Govern espanyol per a enfrontar la crisi posterior a la COVID-19, entre les quals destaca la creació d'un transport públic aeri i portuari.

La formació política ha explicat les propostes presentades a l'Executiu, «aprofitant la presència de dos ministres del partit», el ministre de Consum, Alberto Garzón, i la ministra de Treball, Yolanda Díaz, per a traslladar les propostes al Consell de Ministres. En aquest sentit, Esquerra Unida ha plantejat una sèrie de modificacions de l'actual REB. «Des d'un principi ens semblava insuficient de cara a les manques provocades per la insularitat», han dit.

A més del transport públic, Esquerra Unida ha demanat la creació d'una empresa d'energia pública, amb la finalitat de pal·liar la crisi econòmica i poder donar un servei de «qualitat i enconòmic» a la població. Una altra mesura proposada seria la diversificació del sistema productiu illenc, «que fins ara ha estat el turisme com a únic motor de l'economia balear». «Després d'aquesta crisi, serà un sector que ens demostrarà que no ha de ser la prioritat», han conclòs.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris