algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

MÉS: «El debat sobre la comissió d'insularitat ha demostrat que el PSIB i el PP són irrellevants a Madrid»

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha criticat aquest dimecres el vot del PSIB i el PP al Senat contra la creació d'una comissió d'insularitat, un episodi que, per a l'ecosobiranista, «ha demostrat que PSIB i PP balear són irrellevants a Madrid».

Així s'ha expressat Noguera en una compareixença pública per a valorar el resultat de la seva proposta, que va defensar el senador de designació autonòmica Vicenç Vidal, de MÉS. Vidal ha manifestat que «costa entendre» la postura del PSOE, per les seves al·lusions a «la suposada legislatura del 'diàleg', quan ha rebutjat amb virulència i faltes de respecte una comissió que a les Balears genera consens».

«El PSIB haurà d'explicar a la ciutadania de les Illes per què ha renunciat a fer-se valer per a posar data la insularitat, com sí que s'ha fet amb realitats fràgils com la de l'anomenada Espanya 'buida'», ha protestat Vidal. Noguera ha manifestat que la ponència d'estudi que el PSOE ha defensat com a alternativa a la proposta de Vidal «és irrellevant i pur maquillatge». «El PP i el PSOE fan un doble discurs. A l'hora de la veritat els diputats dels partits estatals estan totalment subordinats», ha denunciat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris