nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

El Pi exigeix construir un altre centre de salut a Pere Garau davant la «inseguretat i deixadesa»

El Pi-Proposta per les Illes ha registrat aquest dimarts en el Parlament una Proposició No de Llei en la qual exigeix al Govern la construcció «de manera imminent» d'un nou centre de salut a Pere Garau, davant la situació actual i «inacceptable d'inseguretat i deixadesa».

El partit ha demanat la celeritat de «totes les obres de manteniment i millora necessàries» per a garantir la seguretat dels usuaris i dels treballadors. A més, El Pi ha demanat també a l'Ajuntament de Palma que cerqui un lloc «idoni per a la construcció d'un nou centre sanitari» en el barri.

El Pi ha expressat, de la mateixa manera, el seu suport a les «lògiques queixes i justes reivindicacions» del personal i els pacients i ha confirmat el seu suport a la proposta realitzada pel Sindicat Mèdic Balear (Simebal). En aquest sentit, la diputada del Pi, Lina Pons, ha assegurat que és «urgent i necessària» l'execució d'obres de reforma i millora del centre amb l'objectiu d'oferir un servei «de qualitat» als ciutadans en un «entorn segur».

El Centre de Salut del barri Pere Garau proporciona atenció sanitària a una població de 25.944 usuaris. El centre va ser reformat i ampliat entre 2007 i 2009. Actualment, presenta deficiències arquitectòniques, d'accessibilitat i salubritat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris