nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Un sindicat de la policia espanyola denuncia el plus de 22.000 euros que perceben els alts càrrecs del Govern

El sindicat SUP denuncia el plus de 22.000 euros que perceben els alts càrrecs del Govern.

El Sindicat Unificat de Policia (SUP) a les Balears ha interposat davant el Portal de Transparència del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques una denúncia, on sol·liciten informació relativa al plus de 22.000 euros que perceben càrrecs del Govern.

Segons ha informat el SUP aquest dissabte, la informació que esperen conèixer és quins càrrecs públics perceben aquesta quantitat econòmica i a quin partit pertanyen; així com la base jurídica, el concepte i sota quina legislació perceben aquest plus de 22.000 euros.

En aquest sentit, el sindicat ha anunciat que, una vegada disposi de la resposta del Portal de Transparència, prendrà les mesures oportunes per a esclarir el publicat aquests dies en els mitjans de comunicació.

Així mateix, el SUP ha informat que està disposat a esgotar els recursos legals establerts i que el seu gabinet jurídic explorarà les vies jurídiques en cas de ser necessari.

Finalment, el sindicat ha reiterat que fa anys que està treballant en 'un ajust i actualització a l'any 2020 de la indemnització per residència', recordant que un policia destinat a Mallorca rep per aquest concepte 68 euros al mes.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cada dia el mateix insult, fa dervers d'un any

No sé perque, publiquen els comentaris d'aquesta persona tan maleducada, si només ve aqui per molestar, per faltar al respecte als damés i per cercar baralla, si queda ben clar, que se pot deixar de publicar tot aquest tipus de comentaris barroers.
I pensat que altres diaris censuren escrits pel simple fet d'estar fets per persones que no son de dretes, mentres que noltros hem de suportar aquest oprobi constant.

Valoració:0menosmas
Per balearium, fa dervers d'un any

@mirador

Tonterias las justas

Valoració:0menosmas
Per Se fiquen per tot, fa dervers d'un any

Mal fet o ben fet, el Cos de Policia no esta
constituït per ficar se en política, com tampoc hi esta per pegar als ciutadans o per acusar de terroristes als grups de pirotècnics.
Que facin bé la seva feina i que deixin de ficar se dins els sembrats dels altres.

Valoració:2menosmas
Per mirador de muntanya, fa dervers d'un any

Per fer alguna que altra guàrdia i de tant en tant qualque colp de porra, tampoc estan justificats eixos 68 € /mes.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris