cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
27°

Jorge Campos s'apunta al Consell Social de la Llengua Catalana, però no es presenta a la reunió

Aquest dimecres horabaixa s'ha fet la primera sessió plenària del Consell Social de la Llengua Catalana d'aquesta legislatura, al Parlament, la sessió ha servit, entre d'altre coses, per incorporar els nous membres d'aquest òrgan.

Entre els nous membres hi ha Marisa Cerdó, Jaume Horrach, Bernat Joan Marí, Nanda Ramon, Margalida Riutort i Lluís Segura Ginard.

Els grups parlamentaris també han nomenat els seus representants. Entre aquests, el grup neofranquista, Vox, ha designat Jorge Campos com a representant de la formació al Consell Social de la Llengua Catalana. Malgrat haver fet la designació, Campos no ha assistit a la reunió.

El Consell Social de la Llengua Catalana és un òrgan d'assessorament i consulta en afers lingüístics adscrit a la conselleria competent en aquesta matèria, en aquest cas la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca. El Consell està integrat per persones i entitats representatives de les Illes Balears, les quals són convidades a participar de forma activa en la planificació de les accions promogudes pel Govern de les Illes Balears per incorporar o reincorporar la llengua catalana als usos socials que li pertoquen com a llengua oficial pròpia de les Illes Balears.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa 8 mesos

Doncs per mí, millor que no hi vagi. Per crear problemes i entrebancar la feina, no cal. Es que per altra cosa, no l'hi veig, de veritat

Valoració:7menosmas
Per Idò fora!, fa 8 mesos

Deven cobrar dietes, gratificacions o hores extres i per això d'ha apuntat. O si no, deu ser per llevar el lloc a un altre que vagi de bona fe, o per torpedejar totes les decisions. Res de bo se pot esperar d'aquest element.

Valoració:8menosmas
Per Viure per veure!, fa 8 mesos

Però si no en sap…!
Què punyetes pot assessorar?

Valoració:10menosmas
Per Lluís, fa 8 mesos

Confiem que l´absència a la reunió del dimecres del Jorge Campos només sigui un fet puntual i a partir d´ara assisteixi a les altres reunions, doncs la llengua catalana propia de les ïlles Baears es mereix respecte i una atenció per part de tothom, independentment de la ideologia de cadascun. A més si ho desitja pot anar al Registre Civil canviar-se el nom propi de Jorge pel de Jordi i és un tràmit gratuït.

Valoració:4menosmas
Per sa roca, fa 8 mesos

D´un castellanista empedreït i venut als forasters ja s´esperen coses com aquestes. La cobdícia i l´odi li fan fer tot això. Ara tan sols falta que els seus votants vegin que la màxima de Campos es lucrar-se del càrrec, com hem vist en la majoria de pePPerros i simpatitzants.
En conjunt fan venir una basca descomunal...

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris