algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Més per Menorca manté una esmena perquè s'elimini el complement de 22.000 euros als alts càrrecs de fora de les Illes

Més per Menorca manté, per al seu debat al Ple, una esmena als Pressuposts de 2020 perquè s'elimini el complement de 22.000 euros per als alts càrrecs del Govern que vénen de fora de les Illes.

Els menorquinistes consideren que hi ha persones vàlides a les Illes Balears per a ocupar aquests càrrecs però que si el Govern, així i tot, vol designar algú d'una altra comunitat autònoma, no han de percebre aquest complement.

«Té sentit que rebin una compensació els menorquins, eivissencs o formenterers, ja que no se'ls pot obligar a haver de canviar de residència per fer feina a la seva pròpia administració autonòmica i perquè és una fórmula per compensar l'estructura de l'arxipèlag que, per defecte, conduiria a què tots els càrrecs del Govern fossin mallorquins», han explicat.

L'esmena a l'article 16 es debatrà durant el primer debat de Pressupostos del pròxim dia 17 a les 9 h del matí, després que no hagi estat incorporada al dictamen perquè només ha obtengut els vots a favor de Més per Menorca i MÉS per Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris