nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Sonia Vivas, sobre la polèmica campanya: «Decidesc mantenir la subvenció al Grup Esspiral»

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, ja va reconèixer dijous que no va supervisar, personalment, la campanya 'Esborrem el racisme del llenguatge', malgrat que sí que ho varen fer els tècnics del Consistori, i va explicar que treballen en un nou protocol de revisió, alhora que va assumir la responsabilitat de l'ocorregut.

En roda de premsa va considerar que el material utilitzat per a aquesta campanya, que pretenia eliminar expressions racistes del llenguatge, ha estat «desafortunat, malgrat que la intenció inicial era bona».

Cal recordar que en els cartells d'aquesta campanya, que s'ha distribuït per xarxes socials, es donaven exemples que es podien utilitzar per a eliminar el llenguatge racista de les converses. En un d'aquests cartells es recomanava que en comptes de dir-se 'hauré de pagar-te amb diner negre' es digués 'hauré de pagar-te amb diners B'.

D'aquesta manera, feia l'efecte que en una campanya finançada amb doblers públics s'avalava l'ús de doblers no declarats. En aquest sentit, Vivas ha recordat que no es tracta d'una campanya de l'Ajuntament, sinó que s'ha dut a terme pel Grup Esspiral qui va obtenir una subvenció per a fer-la.

La regidora s'ha tornat a referir al tema de la polèmica campanya aquest divendres mitjançant un escrit publicat a les xarxes socials en què explica que posa «el cor per davant del càrrec» i dóna al Grup Esspiral una segona oportunitat per a fer la campanya correctament i els manté la subvenció.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa dervers d'un any

A mí em costarà desvincular el diner negre del diner de la caixa B de ja sabem qui. O sigui, si em diuen de la Caja B, jo entendré de primeres que es refereixen a Bárcenas i al PP i els seus nombrosos casos de corrupció (els socialistes no sé com en diuen però també deunidó) Per altra banda, pregunto, també haurem de dir "el Mar B???
Em sembla que us podrieu dedicar a fer feina productiva, de veritat i així no caurieu en ximpleries. O és que potser es poden queixar de les subvencions i tractes de favor que reben i que els d'aqui no ténen?? El Fons Monetari Internacional comença per un mateix, o com diuen els anglesos, la casa d'un anglès es el seu castell.

Valoració:0menosmas
Per Tivasdan, fa dervers d'un any

El que han fet, és passar-se. Una cosa és evitar el racisme en el llenguatge i en la vida, i una altra diferent prohibir la paraula negre/a i moro/a del vocabulari. També n'hi ha d'altres que han prohibit altres termes i què? Deixen d'existir per això? Se deixaran de collir i menjar figues de moro? La xocolata negre? El porc? Bajanades! Bajanades que costen doblers. Molts. I se queden tan feliços dien no sé què del seu cor. Com si el seu cor ens importàs un pebre.

Valoració:10menosmas
Per Un veí, fa dervers d'un any

En primer lloc, no trobo que aquest frase avali el pagament en negre, o en B. Es una frase que es diu, o que es pot dir referint-se en un passat.
per l'altre banda, estic en desacord que sigui una frase racista. Pagar en negre, Treballar en negre, etc, no ve de la raça negra. Sinó és el contrari del diner net. El diner negre es blanquejava per convertir-lo en diners net.
S'ha volgut liar la troca...

Valoració:1menosmas
Per logico, fa dervers d'un any

"Pone el corazón por delante del cargo", pero se agarra a él. "Mantiene la subvención". Lógico de toda lógica.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris