algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

MÉS per Mallorca exigeix al PSOE i Podemos que incloguin mesures per a les Illes Balears al seu acord de govern

La coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha assenyalat aquest dimarts que és necessari que «un nou govern progressista tengui en compte les necessitats de les Balears» i que inclogui en el seu programa mesures com la millora del sistema de finançament i l’aprovació definitiva de les parts pendents del Règim Especial de les Balears (REB).

Així mateix, Busquets ha recordat «la necessitat del PSOE i Podemos de cercar més suports» i, per tant, «de comptar amb les forces sobiranistes d’arreu de l’Estat». Segons ha assenyalat la coordinadora de MÉS, «la governabilitat de l’Estat espanyol passa per cercar una situació democràtica i dialogada a la qüestió catalana».

Bel Busquets ha assegurat que, a pesar de tot, «es tracta d’una bona notícia que les dues principals forces progressistes de l’Estat es posin d’acord per governar juntes, de la mateixa manera que sempre hem sabut fer a Mallorca i a les Balears». Per últim, Busquets ha lamentat que «la bona notícia arribi sis mesos tard». «L’acord que ha estat possible avui ho hauria d’haver estat abans de reforçar de frustrar la ciutadania amb unes noves eleccions i reforçar l’extrema dreta, que ara té 52 diputats», ha dit.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Què dius?, fa dervers d'un any

Em sap molt de greu. Però crec que no admetre la realitat no fa més que deteriorar les coses.
A veure: està en condicions d´exigir? Idò que faci qualque cosa més per fer-ho possible.
Per exigir, s´ha de poder. Hi ha molts de ciutadans que els han votat Malgrat que ho fessin amb el nas tapat.
Que treballin perquè a les pròximes ho puguin fer convençuts i amb la cara enlaire.

Valoració:2menosmas
Per Criticàrium, fa dervers d'un any

Com així t'en rius del físic de la gent si tu, ho sabem perque t'has donat a conèixer sense voler, sabem que ets lleig com un pecat i a més ets desagradable com a persona?
No és ètic ni molt manco elegant, criticar a una persona per com és fisicament. La podem criticar pels seus fets, per la seva gestió, o pel que diu, però mai per ser guapa o lletja, i molt menys si noltros som mil vegades pitjors.

Valoració:6menosmas
Per balearium, fa dervers d'un any

La señora del flequillo me hace mucha gracia.

Valoració:-4menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any

Un partido pequeño, de una isla pequeña, que ha perdido 20.000 votos en tres o cuatro años, es para hacérselo mirar por profesionales de primera especial.

Valoració:-3menosmas
Per un d'alaro, fa dervers d'un any

Com pot reclamar alguna cosa qui s'ha presentat a les eleccions i en el seu poble, on va esser batle, hi ha tret nomes 126 vots un escas 5.2 %.

Aixo demostra que es el pitjor candidat que podrien trobar a MES.

Valoració:4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any

18.000 votazos.
WOW.

Valoració:-1menosmas
Per M, fa dervers d'un any

Molt ben fet. A jo m'agradaria saber que li passa a la gent de les nostres illes, que tenint als nostres partits nacionalistes una gent que és bona gent, que treballa pel bé de la comunitat i que no perjudica a cap col.lectiu, s'estimen més votar a partits que aqui no son altra cosa que sucursals amb seu central a Madrid, que no miren per noltros, o fins i tot a qualcún que tot el seu programa consisteix en un odi manifest cap a la nostra terra i cap a noltros i que fan tot per destruir nos.
Hauriem de veure si és problema de propaganda i si és que passa qualque cosa més greu.

Valoració:1menosmas
Per Idò, fa dervers d'un any

Més que dir aquestes coses, en Balboa hauria de dimitir pels resultats tant dolents de Més. Però és clar, ni s'ho ha plantejat.

Valoració:4menosmas
Per elventdelnord, fa dervers d'un any

s'han carregat el partit, van enterrar al PSM per una plataforma que ningú enten, i cada vegada son més residuals. frana autocritica? o la culpa és dels altres?

Valoració:7menosmas
Per Balearium, fa dervers d'un any

Exigir con menos de un 4% ya te digo

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris