nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

El Pi impugnarà el nomenament de la directora adjunta del Teatre Principal «perquè incompleix un acord del ple del Consell»

La portaveu d’El Pi al Consell de Menorca, Xisca Mora, ha anunciat aquest dijous durant el plenari del Consell de Mallorca que la formació impugnarà el nomenament de la directora adjunta del Teatre Principal, Marta Ferré, perquè incompleix un acord de ple de novembre de 2017 relatiu a la classificació del personal de confiança dels ens dependents de la institució. Mora ha denunciat que «no s’ha fet per lliure concurrència sinó a dit» i ha demanat a la vicepresidenta del Consell, Bel Busquets, que rectifiqui, ja que amb la seva actuació està comprometent a la institució».

Mora ha deixat clar que no posen en dubte en cap moment la capacitat de la nova directora adjunta però «el que no tolerem es que se’n riguin dels patrons de la Fundació d’aquesta manera». La portaveu d’El Pi al Consell, ha apuntat que «la contractació és nul·la» i ha reclamat que »no s’amaguin darrere la modificació dels estatus que s’haguessin d’haver fet fa 10 anys quan ja es reclamava».

En aquest sentit, Mora, ha explicat que «amb la contractació directa de la persona adjunta a la direcció s’ha contravingut un acord que és executiu». Segons la portaveu d’El Pi al Consell, «se’ls donava un termini de tres mesos des de la notificació per modificar els estatus però no s’ha fet res de res».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any

Esto es de traca.
El PI, heredero de la nefasta UM, que convirtió precisamente al Principal en el buque insignia del enchufismo más brutal y descarado durante su glorioso reinado, se queja de irregularidades en la elección del cargo.
Para mear y no echar gota.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris