chubasco de ligera intensidad
  • Màx: 13°
  • Mín: 13°
13°

Més per Menorca exigeix que s'aprovi l'Oficina de Drets Lingüístics aquest divendres

Més per Menorca ha exigit aquest dimecres que el Consell de Govern aprovi, d'una vegada per totes, aquest mateix divendres, la creació de l'Oficina de Drets Lingüístics.

El diputat Josep Castells ha dit que s'ha de lluitar contra «totes les formes de discriminació». Per tant, també contra qui discrimina «els ciutadans de les Illes Balears per emprar la llengua pròpia de les illes, que és el català».

Cal recordar que aquest dimarts, en sessió plenària, Castells va demanar a la presidenta Francina Armengol sobre el retràs en la posada en funcionament de l'Oficina de Drets Lingüístics, a la qual cosa la presidenta li va contestar que era en mans del Consell Consultiu.

Però el termini d'un mes perquè el Consell Consultiu emeti el seu dictamen s'ha exhaurit, de manera que no cal esperar més per posar en marxa aquest organisme, ja que segons l’article 24 de la Llei 5/2010, de 16 de juny:

«En els supòsits en què el dictamen no tengui caràcter vinculant i hagin transcorregut els terminis establerts en els apartats anteriors sense que s’hagi resolt, l’òrgan consultant pot considerar complert el tràmit de consulta preceptiva i continuar la tramitació del procediment»

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pe, fa dervers d'un any

Ja hauria d'estar activa fa temps.
Na Francina i el seu govern pardalegen.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris