nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Més per Menorca presenta una PNL perquè es facin públiques les gravacions de l'incident amb Paula Rotger a l'aeroport

Més per Menorca demanarà aquest dimarts al Govern, en una qüestió al Ple dirigida a la presidenta Armengol, quines mesures té previst adoptar el Govern per a protegir els drets lingüístics de la ciutadania front a les actituds de bel·ligerància contra la llengua catalana.

D'altra banda, els menorquinistes han registrat una Proposició no de Llei (PNL) que, si s'aprova, instarà la direcció de l'aeroport de Palma, la presidència d'AENA i el Ministeri de Foment espanyol «a prendre les accions necessàries per a fer públiques les gravacions de l'incident succeït al control de seguretat de l'aeroport de Palma el passat 25 de juny en el qual es va veure implicada la Sra. Paula Rotger».

En l'exposició de motius, Més per Menorca al·lega que «tot sembla indicar ens trobam davant d'un episodi d'abús d'autoritat i criminalització contra una ciutadana que simplement ha exercit els seus drets lingüístics» i recorda que Rotger ha defensat «des del primer moment» que les gravacions de les càmeres de seguretat de l’aeroport «avalarien la seva versió dels fets».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris