algo de nubes
  • Màx: 10°
  • Mín:

Sonia Vivas creu que Vox podria posar les Balears en alerta gihadista per tenir Fulgencio Coll com a cap visible a Palma

19-09-2019

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, ha manifestat aquest dijous que creu «fermament» que Vox podria posar les Balears en alera gihadista per permetre que Fulgencio Coll «no només fos cap de llista, sinó que sigui el portaveu del partit a l'Ajuntament i el cap visible del partit a Palma».

Vivas ha explicat que Coll «va ser mà dreta de José María» a la Guerra de l'Iraq i cap de la Brigada Multinacional Plus Ultra II, «on es varen cometre crims de guerra -en 2014 es va publicar un vídeo amb militars d'aquesta brigada apallissant detenguts a la zona de l'Afaganistan- dels quals encara no s'han donat explicacions».

Segons explica la regidora, Coll va ser «el màxim responsable del que passava aquí» i per això critica que Vox permeti que una figura com la seva tengui responsabilitats polítiques a Palma, «la setena ciutat més important d'Espanya». «Ens col·loca a tots en una situació de risc», ha dit.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pobleret, fa 5 mesos

Gihad és normativament correcte. I és un sustantiu masculí.

Valoración:-1menosmas
Per "Castella mos roba", fa 5 mesos

JIHAD, ès lo correcte. El 'gi' i 'ge' només se pot usar per
l'origen llatí. 'Legere', llegir. Etc.
El Deep State està més vigilat, per tant la CIA ja no té
tanta llibertat de crear i subvencionar els moviments com
Jihad i altres.
Durant el mandat de Obama, se gastavan uns 500 milions
de dòlars per setmana per organitzar i mantenir el 'renou' a
Mideast com diuen els americans.

Valoración:-1menosmas
Per A.M., fa 5 mesos

I no tan sols pel motiu que esmenta la senyora Vivas, si no perque els membres de VOX, que son uns fervents admiradors de la Reconquesta Castellano-Lleonesa, per contra detesten la Catalano-Aragonesa i continuament, sobre tot quan s'apropa la Diada de Mallorca, parlen d'una suposada massacre de musulmans que podria ser una provocació per fer un atemptaten cas d'haver hi gihadistes per aquí.
I ara confio en que ho publiquin, perque quan ho he volgut fer públic a altres mitjans i, mentres deixen que se provoqui a terroristes protrsta
ant per la cel.lebració d' 8una hipotètica massacre, que molt probablement se hagi exagerat, quan jo esment els perills de parlar i protestar per uns fets de fa vuit cents anys, m'han censurat a jo.

Valoración:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris