nubes rotas
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
15°

Més per Menorca reclama a Armengol que lideri un gran front social i polític per a la millora del finançament

17-09-2019

El diputat de Més per Menorca Josep Castells ha demanat aquest dimarts durant el ple del Parlament que la presidenta Francina Armengol lideri «un gran front social per a la millora del finançament autonòmic».

El diputat menorquinista ha insistit que qualsevol solució «només pot passar per una unió de forces i només la pot liderar la presidenta del Govern, qui ara per ara no ho està fent». I és que Castells no veu aquesta actitud en Armengol. Al contrari, el diputat s'ha queixat que Armengol es dedica només a fer una «batalla dialèctica» amb el PP, amb qui s'acusa mútuament dels problemes de finançament autonòmic.

Castells ha recordat que cap govern de les Illes, amb governs del PP i el PSOE a Madrid, ha estat capaç d'arreglar res. De fet, ha afegit que el problema és que «aquestes illes estan governades per les sucursals dels partits que governen a Madrid».

El polític menorquí ha assegurat que l'única solució per a sortir de la problemàtica és «unir forces i continuar amb la mobilització social de la legislatura passada que va permetre aconseguir el REB». I ha insistit a Armengol que cal que sigui ella qui es posi «al capdavant de tot plegat».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris