nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
12°

Els responsables de política lingüística demanen una reunió al director de l'Aeroport pel cas de Paula Rotger

Els responsables de Política Lingüística del Govern, del Consell de Mallorca i de l'Ajuntament de Palma han fet arribar una carta a la direcció de l'Aeroport de Palma interessant-se pel cas de Paula Rotger.

El document està signat per Agustina Vilaret, secretària autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística del Govern de les Illes Balears; Bel Busquets, vicepresidenta i consellera de Cultura del Consell de Mallorca i Llorenç Carrió, regidor d'Educació i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma.

Rotger, treballadora de l'aeroport, denuncià un cas de discriminació lingüística. Ara ha estat sancionada per AENA per incomplir el protocol de seguretat de l'aeroport. Al document, els tres càrrecs sol·liciten una revisió dels fets, un acompanyament de Paula Rotger -que ha patit un atac al seu vehicle particular- i una reunió amb el director de Son Santjoan per tractar el cas.

Així mateix, també es demana que es condemni fermament l'atac que Paula Rotger ha patit al seu vehicle i que es tengui present el patiment i el procés de victimització al qual s'enfronta Paula Rotger i que s'actuï per reparar el dany.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa dervers d'un any

@ balde-arium - Si confons el sentit del meu escrit com per definir-lo de melancòlic, és que potser estàs en estat alcohòlic.
I m'adreço a tots els comentaristes per dir una altra vegada que no en podem deixar passar ni una i que per aquest motiu escric, motivat per un desig de que la gent, ens conscienciem de la gravetat i de la necessitat d'obrar conjuntament.
Només així aconseguirem foragitar als gonelles espanyolistes disfressats de mallorquinistes, que preténen el seccesionisme lingüístic, i que té un odi visceral a tot lo relacionat amb la cultura i el sentiment diferent a la seva "unión sacrosanta"

Valoració:8menosmas
Per llonguet, fa dervers d'un any

AENA no respecta ni la llengua catalana ni el nom de la ciutat: Palma; no "Palma de Mallorca"!

Valoració:10menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any

AENA és un negòci peninsular que hem de patir per imposició de l'estat. No han de donar cap explicació a les institucions pròpies de les Illes, sols a l'autoritat competent, La Delegació del Govern d'Espanya.

Valoració:8menosmas
Per Vergonya!, fa dervers d'un any

Dues putades en dos dies: Deixen sense el sou de dos mesos a una treballadora, just per donar les gràcies en Català i multen amb una quantitat astronòmica a la OCB per fer una festa infantil el migdia d'un diumenge a la seva seu
Quina sera la propera?
No trobau que hauriem de manifestar nos en senyal de protesta?

Valoració:20menosmas
Per Balearium, fa dervers d'un any

Sebas, no te pongas melancolico con el asunto como de costumbre, que a la señora no le salio el numerito

Valoració:-9menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

M'agradaria veure que no es queda solsament en una bona iniciativa, que per altra banda és totalment necessària, justa i exigible.
El meu suport a totes les persones que s'han trobat en circumstàncies similars i que han sigut prou valents per denunciar-ho.
Voldria saber què és el que podriem fer la resta de conciutadans, que no es quedi només en la condemna dels fets i la solidaritat manifestada en uns escrits als diaris.
El cas és que l'estat que ens "gobierna", és pervers, malvat, infame i corrupte i seguirà amb els seus procediments de claveguera

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris