muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

El Pi condemna les noves actuacions d’Arran que denuncien la massificació turística

El Pi condemna els nous actes contra el turisme massiu realitzats per l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista Arran i insta el Govern i la Delegació del Govern espanyol a dur a terme les actuacions adients per «evitar aquests tipus d’agressions contra la principal font de generació de feina i benestar de la comunitat autònoma».

Segons el president d’El Pi, Jaume Font, «aquest fets, que aquest col·lectiu repeteix cada estiu, són un problema que pot anar a més si no s'actua amb racionalitat, però també amb exemplaritat i contundència».

Aquestes accions, segons El Pi, «constitueixen un atac a la pau social i una amenaça òbvia a la confiança internacional que mereix la nostra principal indústria. Són fets inadmissibles que mereixen la reprovació pública i la intervenció ferma de les institucions i que precisen actuacions contundents al respecte per evitar la sensació d'impunitat que acaba per donar ales als més ximples populismes».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Així NO, fa dervers d'un any

Han condemnat la burotada d' Arran, que té una finalitat ecologista, però canvi no han condemnat l'atac a la casa particular d'un regidor de MÉS per Sencelles-Biniali, ni tampoc l'atac feixista de la escola Es Puig de Lloseta, malgrat siguin infinitament més greus i amb una finalitat d'odi racista i feixista.
Així no me pareix gens correcte. Perque el propietari dels cotxes sap que no li faran res a l ni als seus i que cobrara del segur, mentre que els altres dos atacs posen de manifest que hi ha persones, algunes d'elles infants, exposades a la ràbia una gentn que s'amaga, que és perillosa i que esta molt protegida.

Valoració:2menosmas
Per Partit de la Mallorcofòbia!, fa dervers d'un any

Es veu que el Pi volen més turistes...
No n´estan embafats? Idò que paguin els dèficits dels creuers i netegin les deixalles dels seus estimats...
Combaten el seny!

Valoració:3menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

M'agradaria que quan es diu " la nostra principal indústria"
es concreti en qui son "la nostra" i quins son els beneficis de la població que aguanta l'escassedat d'aigua, les bruticies a les platges i carrers, el cost de la vida que ens creen les pujades de preus, les aglomeracions, i tot un seguit de "beneficis" que van a parar a "la nostra" però que només es veu en uns quants. Tinc entés que Formentera ho gestiona millor... pocs però bons, pagadors és clar i que gastin.

Valoració:2menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any

"...la principal font de generació de feina i benestar...". Allò que és es turisme en aquesta terra és prostitució (sa puta seríem naltros). Que condemnin sa massificació i seran creïbles

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris