nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
12°

La tresorera de Vox a les Balears dimiteix davant l'obscurantisme del finançament del partit

162085

La tresorera de la sucursal balear del partit d'extrema dreta, Vox, Núria Díez, va presentar, a través d'un burofax, la seva renúncia irrevocable al càrrec, farta de demanar que se li lliurassin les factures de les despeses electorals i no obtenir resposta i davant la impossibilitat d'accedir als comptes bancaris de la formació.

Núria Díez ha explicat a la seva carta de dimissió, que no ha pogut exercir la seva tasca com a tresorera ja que tots els temes relatius a la comptabilitat els gestionen directament el secretari general, Sergio Rodríguez, i Sandra Barceló, ara regidora de la formació a l'Ajuntament de Palma.

Aquestes persones, segons la carta de dimissió, gestionaven els contractes amb els proveïdors, els ingressos, els pagaments i els moviments bancaris. Núria Díez explica que mai va poder tenir accés a la documentació ni als comptes bancaris i que renunciava al càrrec davant l'«absoluta confusió» que existeix en la comptabilitat del partit.

Crisi a la sucursal balear de Vox

Ja fa setmanes que la sucursal balear de Vox viu una intensa crisi. La militància qüestiona Jorge Campos, ja que molts militants consideren que «resta més del que suma» i es considera que el secretari general, Sergio Rodríguez, a banda d'acumular càrrecs públics, no respecta els acords presos ni accepta les crítiques.

Davant les crítiques, la reacció de Jorge Campos va ser la pròpia d'un autòcrata: destituir en bloc al Comitè Executiu 'Regional'.

Entre els destituïts hi ha les persones més rellevants del partit d'extrema dreta: la diputada Malena Contestí, l'empresari Juan Nigorra i el metge Antonio Salvá.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa dervers d'un any

Darrera en "Korke pulseras" i vox no hi ha res de bó, ni per s'enendret ni per s'enrevés, son sangoneras, gent que no en fot ni brot mentras cridan ¡viva españa! és quefe Abascal va estar una serie d'anys xupant de la autonomia de Madrit, més de 80,000€ l'any, ara predica que les autonomías son un gasto inútil, i aquest de sa foto, apart de llepar per un costat i un altre, viu de posar querellas i demandas en nom de la pàtria, és veu que li pagan bé.
Salut i República Països Catalans.

Valoració:7menosmas
Per La meva opinió, fa dervers d'un any

Qui pot tenir com ideal la destrucció del seu propi poble, la pèrdua de llibertat, la supresió dels drets dels ciutadans, un govern permanent i mai estriat pel poble, i la minva del seu poder adquisitiu?
Jo crec que els que defensen aquestes idees tan sinistres en el fóns tampoc els agraden, però ho fan perque els paguen bé.

Valoració:7menosmas
Per Tot un símptoma!, fa dervers d'un any

Confusió?
Segur que tenen molt clar que ho han fet!
I no ho volen dir.

Valoració:7menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

Isabel Díaz Ayuso presidirà la Comunitat de Madrid un cop assegurats els vots de Cs i Vox. A partir d'ara es dirà Isabel Dias de Ayuno

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris