algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El PP de les Balears, condemnat a tornar 212.941 euros de la subvenció electoral de 2007

161841

El Tribunal Superior de Justícia de les Balears ha desestimat el recurs del PP i l'ha condemnat a tornar 153.322,44 euros més interessos (fins a un total de 212.941 euros), de la subvenció electoral del 2007, que la Sindicatura de Comptes va determinar que es havien pagat de forma indeguda.

En concret, la Sala del Contenciós-Administratiu del TSJIB ha desestimat el recurs del partit contra la reclamació del Govern, que el gener del 2018 li va exigir retornar els 153.322 euros més 59.618 euros d'interessos. Així, la quantia del procediment es va fixar en 212.941 euros.

A més, el PP haurà de pagar també les costes. La sentència no és ferma i contra ella es pot interposar recurs de cassació.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Son el pitjor mal, fa dervers d'un any

Aquests lladregots fan molt de mal, perque pagant impostos com la resta de paisos europeus i cotitzant a la seguretat social més doblers que la resta, gairebé no tenim serveis. I és perque els doblers que aportam els ciutadans, enlloc de servir per fer hospitals i clíniques, guarderies, vivendes socials, residències pera la gent gran, escoles o per pagar pensions, acaben a les butxaques d'aquesta gentussa. Però com que molts jutges i fiscals son dels seus, queden impunes i encara les víctimes els hem de demanar perdó a ells.

Valoració:0menosmas
Per marbosch, fa dervers d'un any

Una cas rera l'altre van caient els casos de corrupció del PP i en podríem fer un llistat ben llarg però ni cap fiscal ni cap jutge té el valor (o no els interessa) acusar aquesta organització com a organització criminal (=màfia); i això que segons els standars de la INTERPOL en reuneix tots els requisits.

Valoració:3menosmas
Per Res que fer perque son així, fa dervers d'un any

Aquesta gent basa la seva escala de valors en els doblers, no comptant massa com els han fet.
I la majoria, per no dir tots, consideren la corrupció com un signe de poder i de riquesa, motiu pel qual, fins que no canviin de mentalitat i assolesquin una vertadera moralitat, no hi haura res que fer amb ells.

Valoració:7menosmas
Per miquelet, fa dervers d'un any

Eixos fatxes i gonelles, que perquè ells s´han passat a l´egoisme i l´avarícia de sucar un quants doblers, per ventura pensa que la resta del poble els seguirà ? Quina ignorància més supina que gasten. Naltros seguirem fidels a la terra i les nostres tradicions. Si el gonellam es vol traïr a si mateix, en eixa terra ja mai més podrà aixecar el cap.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris