nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

Ciudadanos posa ara el punt de mira en la Plataforma per la Llengua

La diputada de Ciudadanos al Parlament, Patricia Guasp, ha presentat dues qüestions al Parlament en les quals sol·licita resposta per escrit al conseller d'Educació, Martí March, sobre les subvencions que ha atorgat el Govern a la Plataforma per la Llengua.

El grup d'extrema dreta ataca ara l'ONG del català després d'haver-ho intentat ja amb els docents i amb altres associacions que promouen la llengua i la cultura com l'Obra Cultural Balear.

Concretament, Guasp ha demanat quina quantitat exacta en concepte d'ajudes i subvencions ha atorgat el Govern a l'entitat Plataforma per la Llengua durant l'anterior legislatura. També, la diputada de Ciudadanos ha demanat si l'entitat ha dut a terme algun estudi, projecte o treball per a la Conselleria d'Educació «amb l'objectiu d'examinar la llengua en la qual s'expressen els alumnes de les Balears a les aules i al pati».

«Des de Ciudadanos Baleares ens preocupa que des del Govern balear s'estigui subvencionant una entitat amb l'objectiu de promoure la imposició monolingüista de la llengua catalana sense promoure les nostres modalitats lingüístiques de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera», ha manifestat la diputada, qui també ha insinuat que aquesta plataforma es dedica a «espiar el comportament lingüístic d'alumnes i professors tant en els patis com al menjador de les escoles».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Emigrante, fa dervers d'un any

Preguntar por el dinero público que se le ha dado a esta ONG es igual a "El grup d'extrema dreta ataca ara l'ONG del català "

Valoració:0menosmas
Per Richard Aerts, fa dervers d'un any

Sa Patricia Guasp, què està fent ella amb els diners públics de tota la ciutadania? Un treball d'idiota. I, a més d'això, que el català no és una llengua cooficial?

Valoració:4menosmas
Per No vols brou? Dues tasses!, fa dervers d'un any

El nombre de socis de la Plataforma per la llengua, segur que creixarà exponencialment si ciudadanos (d´on són ciutadans aquests? de Marte?) s´hi posa en contra!

Valoració:6menosmas
Per ,,,,,,,,,, fa dervers d'un any

Modalitats lingüistiques de Mallorca quines les de Palma o Magaluf o Felanitx,,,de menorca Les de Maó,Ciutadella,Migjorn,,,Cada poble te la seva modalitat.Només busquen "follón" perquè no saben fer res més.

Valoració:6menosmas
Per Mallorquí, fa dervers d'un any

Tanta sort d'ONG com la Plataforma per la Llengua. Més n'hi hauria d'haver. Senyal que fan la feina ben feta és que els de ciudad-anos els han posat al seu punt de mira.

Valoració:12menosmas
Per Pepeta, fa dervers d'un any

Aquests només saben tirar merda all on no n'hi ha. I després remenar-la.
Són realment inútils per fer política.

Valoració:11menosmas
Per Projecció, fa dervers d'un any

Tan de parlar d'adoctrinament catalanista a les escoles públiques, però jo no he vist que cap mestre ni cap professor funcionari hagi penjat cap video, dels alumnes de la seva classe, cantant els segadors i amb una estelada.
I quan a les xarxes socials se vos filtrin trolls insultant vos, ficau vos al seu perfil i mirau les escoles on estudiaren.

Valoració:23menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any

Xerrau com volgueu , però escriviu com toca.. Digués Madriz o Madrí, però escriu Madrid i deixau ja de tocar es dellonses. Si vols xerrar porteño, xilango, lunfardo, guatemalteco , paisa o extremeny fes-ho. Ho facis como ho facis parlaràs castellà, Capisci? Aplica't el silogisme Balleter, si ho entens.

Valoració:25menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

Abans de C's ningu parlava d'adoctrinament a les aules, ningú parlava que el Ñ estava perseguit a Catalunya, ningú assegurava que TV3 era un niu d'independents i ningú havia posat en dubte l'immersió linguistica.
Es per aixó que van ser creats i és aixó el que han vingut a fer per acontentar als pobres ignorants i treure'n el seu profit: els vots que els mantenen a la gran vida.
Si escolteu en Carrinclosa, o la Arrimadas fins ara fa poc i ara a la seva successora, tots tenen el mateix i únic diàleg, provocador, mentider i intoxicador. Son uns impostors.

Valoració:30menosmas
Per Si almanco diguéssin la veritat, fa dervers d'un any

Si tan guapo i tan "decent" és emprar les modalitats lingüístiques i dins tots els àmbits, que dónin exemple i que comencin ells implantant les modalitats del Castellà a cada regió.
I que no venguin amb històries, sobre que a l'Espanyol no se li pot fer utilitzar les modalitats perque és especial, perque totes les llengues tenen modalitats, però el que aquesta genteta pretén, és ni més ni manco que esquarterar la llengua catalana per fer la desaparèixer.
I perque volen fer desaparèixer la llengua talalana? Doncs ni més ni manco, perque formen part de les arrels més profundes del nostre poble, i així com volen que sigui l'estat espanyol, amb una monoculturalitat totalment artificial i castellanitzat, no els queda més remei que carregar se cultures ancestrals per posar hi els seus invents, al més pur estil islàmic de l'ala més bèstia i més selvatge.
Si això a qualcú li pareix decent i valent, o no ha entés res, o és que té un greu problema

Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris