nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Lluís Segura dirigirà la política lingüística del Consell de Mallorca

161483

Aquest divendres s'han nomenat els directors in¡sulars del Consell de Mallorca. Al departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística s’ha nomenat Josep Mallol Vicens, com a secretari tècnic, a Francisca Coll com a directora insular de Patrimoni i a Lluís Segura com a director insular de Política Lingüística.

Lluís Segura Seguí (Palma, 1963) és llicenciat en filosofia per la UIB i postgrau en direcció de projectes per la UPM. Ha estat professor associat del departament de filosofia de la UIB durant tretze anys, tasca que ha combinat amb diverses activitats professionals, principalment lligades a la docència i al sector de la gestió esportiva. Ha estat president de la Federació Balear d’Halterofilia, secretari general de la Federación Española de Empresarios de Instalaciones Deportivas, president de l’Associació d’Empresaris d’Instal·lacions Esportives de les Illes Balears, vocal de l’executiva de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca i membre fundador de l’Associació de Gestors Esportius de les Illes Balears.
En l’àmbit polític, ha estat membre de l’executiva del PSM (2004-2006) i de la d’Esquerra Republicana de Mallorca (des de 2011), partit del qual, actualment, n'és Conseller Nacional. Al Municipi de Llucmajor, on resideix des del 2008, ha estat president de la secció local d’Esquerra Republicana i part de la candidatura de Més per Llucmajor a les eleccions municipals del 2015. ha estat regidor de l'Ajuntament de Llucmajor i ha estat al capdavant de les àrees de gestió de Cultura i Fires i Festes.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jon, fa dervers d'un any

ho fará bé,molt bé¡¡¡

Valoració:-6menosmas
Per teresa, fa dervers d'un any

N' Inca té raó necessitam un filòleg o com a mínim qualcú que tengui coneixements de sociolingüística, que sempre ens queixam, en altres arees, de que els polítics no tenen els coneixements necessaris pel seu càrrec però quan parlam de política lingüística sempre... No, els coneixements transversals, no, han de tenir altres coneixements.... i estic un poc cansada d'aquest tema ja que tractam la llengua com si fos un tema secundari, i no ho és ni hauria de ser-ho, encara que.... que podem esperar d'un govern que suprimeix la conselleria de cultura...

Valoració:-2menosmas
Per Catalina, fa dervers d'un any

Certament, aquest senyor pot ser un bon gestor però no ha fet cap feina relacionada amb el càrrec!!!

Valoració:0menosmas
Per Devendra, fa dervers d'un any

INCA: No és el mateix política lingüística que ensenyament del català. Estic d'acord que, en el cas de la segona, fa falta una especialització en filologia.
Per la primera, en canvi, compten altres habilitats: capacitat d'organització,coneixement del panorama polític, voluntat d'impulsar l'ús de la nostra llengua, energia i voluntat d'imposar-se als que volen reduir el català a un ús folclòric ...
Lluís Segura les té totes, aquestes habilitats

Valoració:0menosmas
Per Albert Morante, fa dervers d'un any

a mi me pareix un doble bona notícia, primer perquè és un bon gestor i estic segur que ho tarà bé, i segon perquè demostra que MÉS rectifica i es prendrà la política lingística seriosament.

Valoració:-1menosmas
Per INCA, fa dervers d'un any

Però per l'amor de déu!!! perquè no posau a algú que sigui mínimament qualificat i tengui els coneixements tècnics que requereix l'àrea que ha de dirigir (i no ho dic només per a aquest cas), com per exemple un filòleg en llengua catalana!!!! Cadiretes, cadiretes!

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris