muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Un assessor del PP penja un vídeo contra les dones cossieres

161329

Joan Antoni Ramonell, assessor del PP al Parlament de les Illes Balears i portaveu d'aquest partit a l'Ajuntament de Montuïri va compartir dissabte a Instagram un vídeo on es feien afirmacions en contra de la presència de dones al ball dels cossiers de Montuïri.

Ramonell, tot i que no fa cap afirmació, riu i comparteix la befa quan parlen els altres i va ajudar a difondre el vídeo, ja que el va compartir a Instagram.

Més tard, després d'unes hores, Ramonell va eliminar l'enregistrament del seu perfil a la xarxa virtual. El vídeo, encara que ja no estigui penjat a Instagram, ha corregut com la pólvora pels grups de Whatsapp de Montuïri, provocant tota classe de comentaris.

Ramonell ha estat nomenat recentment assessor del Grup Parlamentari Popular. Va ser director Insular d'Esports al Consell de Mallorca entre 2011 i 2015.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any

En es seu poble, Montuïri, ses distintes figures sempre han set encarnades per hòmens, fins i tot sa mateixa dama (a Algaida ho corregiren aviat i sa dama ha set encarnada per una dona). I no protestaven. Ara que sa figura d'un cossier ha set interpretada per una dona, ara és quan posen es crit en el cel. I abans, què?

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris