algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

[VÍDEO] Bauzá va a Pollença per combatre el 'totalitarisme pancatalanista' i tots els partits pollencins proposen fer-li el buit

En un nou vídeo delirant, l'aspirant a eurodiputat pel partit polític Ciudadanos i alferes de l'exèrcit espanyol, José Ramón Bauzá, explica que quan era president va patir un 'escarni' a Pollença. També explica que l'ajuntament del municipi del nord de la Serra de Tramuntana ha donat subvencions als comerços perquè «retolin només en català i no ho facin en castellà».

Bauzá arriba a dir que Pollença és el símbol de «totalitarisme nacionalista pancatalanista» i que per aquesta raó, aquest dimarts hi anirà juntament amb dos candidats més del partit Ciudadanos.

Totes les formacions polítiques pollencines han subscrit una declaració titulada 'Pollença, poble pacífic' que diu: «Durant les darreres hores circula un vídeo per les xarxes socials on José Ramon Bauzà indica que vol convertir Pollença en la zona zero de la seva particular creuada contra el 'nacionalisme totalitarista pancatalanista', fent servir arguments falsos i mentides.
Aquest personatge no vol més que assegurar el seu escó al Parlament Europeu i per això no dubta a utilitzar el nostre poble amb mentides i calumnies»

Des de Som Pollença s'ha demanat «SENY, que no respongui ningú a les seves provocacions, que xerri tot sol damunt plaça, que agafi els trastos i parteixi per on ha vengut».
I es demana a «tots els partits polítics pollencins, que han demostrat sempre la seva educació dins la rivalitat i disparitat d'idees, s'adhereixin a aquesta petició a través d'un comentari a aquest mateix post.»
La resposta ha estat de tots els partits de Pollença. S'hi han afegit: Junts Avançam, MÉS Per Pollença, PSOE-Pollença PSIB- Pollença, Esquerra Pollença, Unió Mollera Pollencina, Tots per Pollença, Alternativa Per Pollença, Podem Pollença, Populars de Pollença I El Pi Pollença.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per pesemero de sa Cabaneta, fa dervers d'un any

Es que la majoria de la gent de la part forana es independentista

Valoració:8menosmas
Per Sort, fa dervers d'un any

S´emigrante, ni integrat, ni català, per sort, en minoria total.

Valoració:8menosmas
Per És molt trist que en Bauzá faci pena, fa dervers d'un any

De vegades no són més beneits i betzols perquè no s´entrenen...
N´hi ha de betzols, que riuen i riuen n´hi ha de betzols que riuen tot sols.

Valoració:11menosmas
Per Xesc, fa dervers d'un any

El senyor alferes vendrà de paisà o d'uniforme?

Valoració:11menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

@balneario, t'he posat el -12 "en vermell", ho entens?

Valoració:6menosmas
Per Estornell, fa dervers d'un any

En Bauza diu Poiensa, on és això? Tal vegada vulgui dir Pollença.

Valoració:13menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any

Encara no sè que vol dir pancatalanisme,el senyor Inda ja deie el mateix...Senyor Bausan no faci mes el curt de gambals,i el mateix els dic als Ciudadanos,deixin a la gent tranquila i amb concordia com fins ara.Semblens uns fatxes renegats que nomès saben d'odi...perque de constitución espanyola ni puta idea.I per acabar senyor Bausan,si no li agraden les Illes Balears i la seva llengua de aprop de 1000 anys s'envagi a guardar ovelles amb los mesetarios i deixi a la gent de les illes en pau...alla podrà parlar tot el castellà que vulgui.

Valoració:23menosmas
Per Idò sí., fa dervers d'un any

Ara ens resuta que Pollença és un poble exemplar per a molts d'altres de Mallorca. Aíxí hauriem d'actuar tots: fent el buit a aquesta genteta que odia la llengua i la cultura nostra i dels nostres avanpassats i vol canviar-la per la castellana o espanyola. Ànim pollencins!

Valoració:25menosmas
Per balearium, fa dervers d'un any

VAMOS CIUDADANOS !!! QUE SEREMOS 12 DIPUTADOS EN BALEARES...

Valoració:-32menosmas
Per Lluís, fa dervers d'un any

Exactament Sr. Bauzá, què interpreta vostè per "totalitarisme pancatalanista", perquè que jo sàpiga els catalans no obliguen a ningú i menys per la força, a incorporar-se a cap moviment, estat o nació dels països catalans, la qual cosa cosa és optativa. El què sí que és obligatori que la gent com vostè obligui per la força a ser espanyols.

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris