algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Melià es compromet a fer més pàrquings per «solucionar els problemes de mobilitat» de Palma

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, s'ha compromès a fer més pàrquings per «solucionar els problemes de mobilitat». Aquesta és una de les mesures que s'inclouen dins del pla de la formació per «millorar la circulació a Palma» i que també inclou la signatura de convenis amb propietaris de solars per habilitar-los com aparcaments.

Així s'ha expressat Melià aquest dilluns durant l'aprovació del programa electoral per part del comitè local d'El Pi Palma. «Aquesta pròxima legislatura ha de ser la legislatura de la mobilitat, hem de ser capaços de proposar accions valentes per donar solucions als problemes reals de la gent i a El Pi estam preparats per fer-ho», ha apuntat. Segons Melià, «fa mesos que escolt les demandes dels palmesans i palmesanes, i tothom coincideix amb el mateix: Palma és intransitable».

Melià, que ha reivindicat que «la gent d’El Pi som el canvi tranquil que Palma necessita, un equip amb experiència de gestió i amb projectes clars i realitzables». El candidat d'El Pi Palma ha puntualitzat que «farem feina per aconseguir una Palma més centrada, lluny dels extremismes i el conflicte i a prop de les persones i els seus anhels, hem de reconnectar amb els ciutadans i ciutadanes».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per L'oferta crea demanda: norma bàsica, fa dervers d'un any

L'oferta crea demanda: norma bàsica que s'aprén a pàrvulos. Esper que aquest fenòmeno no tregui molta representativitat a les nostres institucions. Ja només ens faltaven il·luminats d'aquesta mena!

Valoració:0menosmas
Per Ja que hi som, fa dervers d'un any

Parkings públics als voltants del centre. I cintes i escales mecàniques als carrers cèntrics per no haver de caminar, però tampoc anar en bicicleta patinet i damés vehicles amb rodes.

Valoració:0menosmas
Per Salvador, fa dervers d'un any

Fer més aparcamsnts a Palma significa fer que hi vagin més cotxes. S'ha de fer una aposta.clara per al transport públic urbà i interurbà. Contrariament al què diuen molts, els problemes de transit de Ciutat, no és per culpa del turisme. Fora de la temporada alta també hi ha.problemes d'accés i de circulació per autoviea, via cintura etc etc etc

Valoració:4menosmas
Per Que no es veu?, fa dervers d'un any

El que cl és regular el turisme!

Valoració:3menosmas
Per inca, fa dervers d'un any

No són més cotxes que calen a ciutat!!!!! és tramvia i més carril bici, i tren/tram a l'aeroport d'una vegada, que pareixem tercermundistes!!!!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris