cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

[VÍDEO] Jaume Bonet, candidat al Senat: «Els bons metges saben prou bé que la llengua sí que cura»

Jaume Bonet, activista social de Mallorca, es presenta com a candidat al Senat espanyol per Mallorca amb el partit Vida i Autonomia. «Volem denunciar que estam decepcionats amb els nostres, però sense embarrancar allò que en diuen el vot útil. Per això no presentam candidatura al Congrés», ha remarcat.

Bonet explica fa campanya mitjançant vídeos a YouTube on explica els principals eixos del seu programa. En el vídeo titulat 'Drets lingüístics i laborals' explica la situació legal de les llengües oficials a l'Estat espanyol i com funciona a la pràctica en casos concrets com les oposicions o l'administració pública i la sanitat.

«Qui no sàpia el castellà serà declarat incompetent per fer feina a Madrid i a Mallorca i a qualsevol altre indret de l'Estat. Si a Mallorca tenim dues llengües oficials, per ser competent per fer feina a la funció pública s'haurà de demostrar que es coneixen les dues llengües», ha explicat en el vídeo.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 2 anys

Medicus curat
Natura sanat

Valoració:1menosmas
Per ido que et pensaves, fa mes de 2 anys

O sea que necesitamos lingüísticas y sobran todos los médicos.

Valoració:-12menosmas
Per La Veritat, fa mes de 2 anys

Els metges s'en van perque aqui paguen poc i hi hs molts problemes per trobar vivenda i els preus dels liments i dels articles de primera necessitat son més alts que a la península. Hi pot haver qualcú que faci numerets pels mitjans perque té catalanofòbia i li fa rabia que la gent no parli en Castellà, pero a aquesta minoria, fins i tot seria convenient separar la dels nostres pacients.
La notícia sobre els metges que s'en van perque els és molt difícil aprendre Català no procedeix del col.lectiu de metges ni tampoc del d'infermers, si no de Radio Bar i de del Gonelles News, i no té cap fonament, afortunadament

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris