algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

MÉS per Inca assegura que crearà una Escola de Cuina en el municipi

MÉS per Inca ha introduït en el seu programa per a les eleccions municipals una mesura per la qual es crearà una Escola de Cuina que acreditarà especialitats formatives de cuina i restauració.

La candidata a la batlia d'Inca, Alice Weber, ha assegurat que aquesta mesura «contribuirà al desenvolupament local i a obrir les portes a col·lectius amb dificultats d'inserció laboral». Segons han assegurat, l'equip municipal ha detectat aquesta demanda juntament amb les empreses del sector del municipi.

Així, assenyalen que existeix «una necessitat» a l'hora de trobar perfils professionals vinculats a operacions bàsiques de cuina (pastisseria, restauració, carnisseria, peixateria) i vinculades al turisme gastronòmic (allotjament, hostaleria, restauració).

En aquest sentit, Weber ha destacat que «podria donar resposta a molts joves que no veuen una alternativa als llocs de treball estacionals i de baixa qualitat, oferint uns horaris més conciliadors i un treball més estable».

A més, ha dit que «també pot obrir les portes a col·lectius amb dificultats d'inserció laboral, com les dones de més edat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris