nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
12°

MÉS per Palma convida les entitats per a explicar el projecte de ciutat pels pròxims 20 anys

MÉS per Palma ha enviat una carta a la ciutadania en què la convida a fer un cafè amb el batle de Palma i candidat a la batlia de la formació ecosobiranista, Antoni Noguera, per a conèixer la feina feta i les propostes «per a continuar transformant Palma en una ciutat moderna, europea, resilient, justa, verda i sostenible».

A la carta, MÉS per Palma emfatitza: «Som un Ajuntament que es preocupa per la gent». I recorda algunes de les fites assolides durant aquests anys de legislatura a l’Ajuntament de Palma com l’obertura de l’Oficina Antidesnonaments, que ha donat alternatives a més de 1.400 famílies que estaven a punt de perdre les seves llars, i que va ser inaugurada durant les primeres setmanes de mandat.

La número 4 de la llista, Catalina Trobat, ha explicat que l’habitatge «ha de ser un dret i no un privilegi, i nosaltres lluitam per garantir-ho», sumant-hi altres mesures adoptades per a la seva defensa com la prohibició del lloguer turístic en plurifamiliars, «perquè els habitatges han d’estar destinats per viure-hi i no per a comercialitzar o especular».

A la carta, també es recorden altres mesures adoptades respecte la protecció d’espais naturals, com el Bosc de Can Tàpera, ses Fontanelles, el port petit del Molinar, el bosc de Bellver, Es Carnatge; i la feina per a recuperar edificis emblemàtics de la ciutat com l'antiga Fàbrica de Can Ribes, «com ja s'ha fet amb Can Balaguer».

Així mateix, la número 4 a les llistes de MÉS per Palma per a les properes eleccions municipals explica que «encara ens queda molt per fer la propera legislatura i així ho volem explicar a les entitats de Palma». La limitació del nombre de creuers que arriben a la nostra ciutat, la potenciació del petit comerç, la continuació de la regulació del lloguer turístic -protegint la idiosincràsia de barriades com Son Espanyolet o el Molinar–, la limitació dels preus de lloguer «per garantir l’accés a l’habitatge», l’aposta per un transport d’alta capacitat que uneixi el centre de la ciutat amb l’Aeroport i la Platja de Palma, l’ampliació del primer bosc urbà de Palma, la reforma de la façana marítima, l’impuls d’espais culturals o la reducció de la velocitat dins Palma a 30 km/h.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Una persona que vos vol bé, fa mes de 2 anys

Si tornau implantar la recollida de mobles vells a domicili, vos votara molta gent a la que aquest sistema l'aturara de fer ho.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris