cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Rafel Nadal a Mèxic: «Duc Catalunya dins del meu cor»

El tennista mallorquí, Rafel Nadal ha visitat Cancún, (Mèxic) acompanyat de l'empresari eivissenc Abel Matutes, per presentar el seu projecta de fer, a la ciutat centreamericana, una extensió de l'acadèmia que té a Mallorca.

En una entrevista al mitjà 'Milenio' explica que una de les llegendes de la raqueta amb qui li agradaria haver-se enfrontat és el suec Björn Borg i també parla de política.

A la pregunta «Com a figura pública d'Espanya, què opines de la convulsió política, sobretot a Catalunya?», Nadal respon: «Hi ha molts focus complicats com Catalunya i les eleccions, però la situació s'ha de calmar, potser no tan a curt termini, però es necessita estabilitat. Opino que la manera de solucionar el cas dels catalans és la convivència, duc Catalunya dins del meu cor, he passat allà molts moments importants i no entenc una Espanya sense Catalunya».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Per cert, a que hi hagué un temps en què costava imaginar-se Iugoslàvia sense Croàcia, sense sa seua capital Zagreb, sa segona ciutat iugoslava? Mai es pot sebre què passarà

Valoració:14menosmas
Per sebastià, fa mes de 2 anys

Aquesta afirmació em sembla una manera de fer "la pilota". Com veu ell la convivencia amb els maltractes que rebem? O aixó no ho veu? Nadal, ho sento però mai no m'ha agradat la demagògia i com que veig que no ets politic, entenc que vagis tirant "pilotes a fora"

Valoració:24menosmas
Per totrecursos, fa mes de 2 anys

Mèxic està a Amèrica del Nord, no a Amèrica Central.

Valoració:12menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys

Un tennista també ha de saber una mica de geografia, no costa tan imaginar-se una espanya sensa Catalunya.

Valoració:26menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys

Admirat Rafel, alguna cosa hi ha a na'quest món que ens va modelant com som, jo som de pare mallorquí i mare catalana, som del 50 tote l'infantessa le vaig viure com espanyol, en arribar als 70 ja me sentía republicá i vaig començar a sentir-me més catalá de Mallorca que espanyol, vaig coneixer "els grissos" i altres herbas, i al 75 me vaig independitzar de ca'nostra, bonament els meus pares ho entengueren (és llei de vida) com jo ho he entés amb els meus fills, tenim trobades continuament, com supós que feras tú d'aquí poc,la nostra convivència és molt bona amb ells i els nets, mos ajudam en tot el que podem, mai he intentat de imposar-los res, parlam i sempre arribam a un acord, peróóó, cadasqú a ca'seva.
I la meva pregunta és ¿perqué Espanya no pot entendre una cosa tan sencilla ? les imposicions mai donen bon fruit, ni arreglan el problema, fa vint anys que me consider independentista, i republicá catalá.
Salut i República Països Catalans.

Valoració:37menosmas
Per Reflexiona!, fa mes de 2 anys

Jo sí, que l´entenc. Tot se solucionaria.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris