algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

MÉS proposa concórrer al Congrés en una àmplia plataforma d'esquerres

L'Executiva de MÉS per Mallorca ha decidit proposar a diversos partits d'esquerres i entitats de totes les illes conformar una plataforma unitària per concórrer a les eleccions al Congrés que defensi les llibertats, els drets civils i socials i l'autogovern i «fer front a l'amenaça recentralitzadora i autoritària que representa la dreta». La formació ecosobiranista descarta que en aquesta plataforma s'hi integrin partits d'àmbit estatal.

Segons han informat, al Senat sí que es proposa una coalició de partits amb Podem, PSOE, EU i ERC, «a l'estil de l'antiga Entesa Catalana de Progrés i les candidatures unitàries de Menorca i Eivissa el 2008, per tal d'arrabassar els dos senadors que sempre ha aconseguit el PP». La línia vermella dels ecosobiranistes al Senat és «la defensa de les polítiques progressistes i el rebuig explícit al 155».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ciutadá no subdit, fa mes de 2 anys

Tots units fen força, contra els trifaxitos, heu de trobar la manera d'anar plegats contra el faxisma.
A veure si una vegada més vox pixaran damunt i en estar banyats voldreu estendre el paraiguas com a Ciutadans curts, i el PSIB sucursal magre del PSOE, que els envii a escampar la boïra.Lluitau per les Balears, no per Madrit.
Aixó ja ho fa el PePe.

Valoració:3menosmas
Per jbm, fa mes de 2 anys

Lo d'anar amb el PSOE pel Senat és una animalada grossa, però com que ja han demostrat que ni ecologistes ni sobiranistes no ho són gaire, sí que podrien anar amb Podemos a ses dues bandes. Sa candidatura ecologista i sobiranista (i autènticament d'esquerres malgrat no en bravejàs) per ses eleccions espanyoles, s'hauria de formar a partir de candidatures municipalistes i assemblees populars i associacions diverses, hauria de sortir directament de la gent i no d'aquests que ja han demostrat fins on poden arribar.

Valoració:0menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 2 anys

Propòs una plataforma que se digui "Baniar" que
era el nom primitiu de Mallorca en temps abans
que fos incorporat a Roma.

L'únic objectiu sigui aconseguir la independència
de Baniar.

Votar a C's, PSOE, PP, Més, Podemos, etc., ès perdre
el vot per Baniar, tot anirà an els hereus de Roma,
actualment Madrid i Brusel·las.

Lo que interessa ès sebre quina massa de
independentistas hi ha.

Valoració:2menosmas
Per actual, fa mes de 2 anys

El trifachito té un amic que es diu PSOE.

Valoració:8menosmas
Per t, fa mes de 2 anys

llista de país,de nació mallorquina,per exemple,o no vos sona de res aixó??

Valoració:0menosmas
Per Unaperaqui, fa mes de 2 anys

Ja la tornam a cagar. No és "de partits d'esquerres" sinó de partits de país, partits no feixistes i amb seu aquí, o sigui, partits que no es deguin a Madrid, "Partits d'esquerres" inclou el giratori PSOE i altres partits que, quan arriba el moment de la veritat, entre la seva butxaca i la nostra triaran la seva, i entre la seva identitat o la nostra triaran la seva, perquè per a ells sempre serà una qüestió de "o la seva, o la nostra", que no ho veis?

Valoració:12menosmas
Per M, fa mes de 2 anys

Valdria més concórrer amb una plataforma nacionalista, que se preocupi de veritst per les nostres illes.

Valoració:10menosmas
Per Jaume, fa mes de 2 anys

Si al Senat la línia vermella és el 155, com és que proposen anar amb el PSOE, partit que va aprovar el 155 amb el PP i C,s?

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris