algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Armengol apel·la a la «força del lideratge» de cara a les eleccions

Armengol i Antich amb les candidates i candidats dels consells a les eleccions de maig.

PSIB-PSOE

Les candidates i candidat als Consells Insulars del PSIB-PSOE han participat aquest dissabte en un acte conjunt, on han fet balanç de la feina feta aquesta legislatura i han explicat el seu projecte per als pròxims quatre anys.

Francina Armengol, Secretària General del PSIB-PSOE i candidata a la presidència de les Illes Balears, ha destacat precisament «la força del lideratge i de la bona feina feta» que dóna al partit cadascun dels candidats i candidates per «començar la campanya electoral de manera totalment engrescadora i il·lusionant».

L’acte, al qual han assistit més de 150 persones, s’ha emmarcat en un espai de debat sobre el bloc ‘Institucions al Servei de les Illes’ de la Conferència Política del PSIB-PSOE, coordinat per Xisco Antich, senador autonòmic i expresident Balear.

«Posam les institucions al servei de la gent i farem el programa electoral amb la ciutadania, de forma consensuada, amb una Conferència Política molt plural i oberta», ha assegurat Armengol.

Els Consells Insulars han estat precisament els grans protagonistes de la jornada, ja que, tal com ha afirmat la també presidenta del Govern, «les illes Balears som especials; cada illa té uns sentiments, unes sensacions i unes necessitats totalment diferents i els Consells són les institucions que més a prop estan de cada realitat insular».

En aquest mateix sentit s’ha expressat també Antich, per al qual els Consells juguen un paper fonamental per fer polítiques de proximitat i «posar les institucions al servei dels ciutadans i ciutadanes».

En aquest sentit, Antich ha criticat la proposta de la dreta i l’ultra dreta d’avançar cap a un model de país uniformador, assegurant que «voler reduir o eliminar les autonomies és una mostra de desconfiança absoluta amb els territoris i la gent de les Illes Balears, ja que entenen que no som capaços de gestionar els nostres governs».

En aquest sentit, el senador ha afirmat que «federalisme significa més democràcia», i per això «no permetrem ni una passa enrere».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys

Vist el que demanen les dretas,superdretas i ultradretas, i el que ens done l'esquerra que mana a Madrit, any rera any, jo estaría d'adord en suprimir les autonomías, a canvi de que ens deixin lliures i independents.Ja ens arreglarem per ser república i defensar la nostra suor,la nostra terra i la nostra llengua.
Acabem en la repressió i l'espoli espanyol continuat, a més del meynspreu i humiliació de cap a les Balears.
Nadius de les Illes Balears, defensau lo nostro,(vostro) no podem seguir esperant damunt sa figuera, que ho fassin els d'afora, perque no ho fan mai.¡ Lluitau!
Jo sentía dir al padrí i a monpare / qui té mosques que se les espolsi / i els que viven aquí, que no siguin "cuñaos o enchufaos" comensau a pensar si val la pena votar gent que depén de Madrit.
Salut i República dels Paísos Catalans.

Valoració:0menosmas
Per t, fa mes de 2 anys

A mem quan será que l,esquerra de país,els deixará subordinats?

Valoració:2menosmas
Per Cosme, fa mes de 2 anys

Espanyolistes neoliberals i monàrquics. Ja no poden enganyar ningú. Polítics professionals que passen de tots nosaltres.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris