cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 29°
29°

MÉS per Menorca reclama que el Govern també pagui les indemnitzacions derivades de la protecció del territori de l'illa

10-12-2018

MÉS per Menorca exigeix al Govern que es faci càrrec de part de les indemnitzacions derivades de la desclassificació i protecció del territori de Menorca, «igual que ho fa de les desclassificacions fetes per llei l'any 2008 a Eivissa i Mallorca».

El partit fa aquesta exigència en el context del Decret llei que dimarts es debatrà i votarà al Parlament per a generar crèdits i pagar les indemnitzacions de Mallorca i Eivissa, i en el qual no consta l’illa de Menorca.

Els menorquinistes consideren que Menorca «no es pot veure perjudicada i exclosa del suport del Govern perquè fes els deures primer que ningú per a protegir i preservar el territori, una competència que és pròpia dels consells insulars».

En aquest sentit, cal recordar que el Consell de Menorca ha de fer front a indemnitzacions milionàries per uns terrenys desclassificats a Son Bou, una a l’empresa Cesgarden i una altra a Princesa Son Bou, fruit de dues sentències fermes. En el primer cas encara deu la meitat dels 28 milions d’euros.

Per això, MÉS per Menorca demanarà que les sentències indemnitzatòries a favor de CESGARDEN SL i PRINCESA SON BOU, SL siguin assumides pel Govern, «igual que assumeix (perquè així ho va fer per llei) els 143 milions d’euros per les indemnitzacions de desclassificació a Mallorca i Eivissa».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris