nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
19°

MÉS per Menorca demana que el nou REB tengui en compte la doble insularitat

14-11-2018

MÉS per Menorca ha demanat aquest dimecres que el nou REB tengui en compte les dificultats que suposa la doble insularitat i que doni resposta a la «precarietat que es viu a Menorca amb temes com el sistema elèctric i la connectivitat».

A l’espera del resultat de la reunió de Francina Armengol i Pedro Sánchez, el diputat i coordinador de MÉS per Menorca, Nel Martí, ha reivindicat que el REB tengui en compte: la manca d’inversions actual en energies renovables -que permetrien avançar cap a l’autoconsum-; i la fragilitat en la connectivitat menorquina. En aquest sentit, ha explicat que els darrers dies s’han espenyat diversos avions que han impedit la connexió entre Menorca i Mallorca, per exemple, i ha recordat que, en el cas d’una illa, no hi ha alternativa possible per a moure’s.

«La fragilitat que pateixen Menorca, Eivissa i Formentera és una de les qüestions que hauria de tenir en compte el nou REB», ha dit. «Serà molt difícil tenir una perspectiva política de comunitat autònoma forta i amb futur i integrada si no tenim un REB», ha finalitzat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris