algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Militants de MÉS asseguren que votaran aquells candidats que rebutgin l'autopista

Des del passat 27 d’octubre i fins al 9 de novembre, MÉS per Mallorca duu a terme la campanya de Primàries per la votació dels candidats. Arran d’això, nombrosos militants i simpatitzants de la formació han posat en marxa una iniciativa per demanar l’aturada de l’autopista de Llucmajor a Campos.

A Twitter, a través dels hashtags #MÉSautopistaNo o #AutopistaMai, un grup de persones ha expressat que el seu vot anirà per aquells candidats del partit que expressin el seu rebuig a l’autopista. Així mateix, aquest mateix dimarts s’ha obert un compte de Twitter @mesautopistano per tal d’aglutinar aquesta campanya en contra de la infraestructura que anirà de Llucmajor a Campos.

Per la seva banda, el GOB també informava aquesta setmana sobre el canal de Telegram #AutopistaMai que s’ha duit a terme per tal de mantenir informades totes aquelles persones que tenguin la voluntat de conèixer les convocatòries, accions i notícies sobre la carretera.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep Juárez, fa mes de 2 anys

Qualsevol representant públic honest té com a obligació inexcusable el dir la veritat, i no insultar la inteligència de la gent embullant amb guerres d'eufemismes. L'autopista del PP (que és el que es farà) entre Llucmajor i Campos no estava dins els acords de l'actual govern del CIM. Per tant, aquest projecte no només suposa un atemptat contra el territori i la societat sinó que, a més, és una mesura absolutament antidemocrática, des del punt de vista de la gent que va donar suport a aquells acords, dins els partits que governen la institució insular de Mallorca. Si no fos així, com s'explica, doncs, la sorprenent "unanimitat" política, de suport a l'autopista? Algú pensa que el PP votaria a favor d'un projecte que no fos el seu? Perdoneu la grolleria, però ens la intenten ficar "desdoblada".

Valoració:-1menosmas
Per guillem, fa mes de 2 anys

La gent que vota en unes primàries, ho ha de fer pensant en les persones, la seva coherència, la seva proximitat i la confiança que inspira, no en funció del sector ò capella que pertany. Esperem que poca gent voti guiada per sentiments de
pertinença a una capelleta ò a una altra

Valoració:2menosmas
Per J Cladera, fa mes de 2 anys

Féu majoria absoluta MÉS?
Amb tots els defectes d'aquest pacte mai s'havia fet tant per unes illes sostenibles i més justes.
Amb el nombre d'habitants fixos q té avui Mallorca és possible realment passar-nos de les autopistes i bones carreteres?

Valoració:-1menosmas
Per Joan Lluís, fa mes de 2 anys

Veig el búnker del PSM molt fanatitzat amb l'autopista. No és això companys! Destrossar l’illa per amor a les vostres sigles no té cap sentit!

Valoració:3menosmas
Per Eva, fa mes de 2 anys

Aquest no és un tema de sector pro-iniciativa versus sector PSM. Es tracta de ser coherents. La reducció de l'autopista estava en els acords de Consell. Se'ns ha venut un desdoblament tipus el de Manacor (22-30 metres aprox.), quan en realitat és una autopista d'uns 42 metres. Calculau l'impacte mediambiental en relació als vuit metres actuals?

Valoració:5menosmas
Per Pere Mateu, fa mes de 2 anys

Idò jo votaré just el contrari. El sector proper a Iniciativa perdé les eleccions. Convendria no oblidar-ho o començar a plantejar-se la possibilitat de proposar-los que s'en vagin amb Crida. Ui no! Saps quin fred que fa defora !

Valoració:-1menosmas
Per Llonguet, fa mes de 2 anys

No idò, fan com a tard... Això està més cuit que la incineradora, si no els va bé que rompin el carnet.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris