algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

[VÍDEO] El Consell de Mallorca recull propostes i suggeriments per a l’audiència pública

Ara que s’apropa la fi de l'any és hora de retre comptes amb la ciutadania. El Departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca ha posat en marxa la recollida de propostes i suggeriments d’entitats, associacions, ajuntaments i ciutadania en general, per a dur a terme l’audiència pública.

L’audiència pública és una activitat oberta a tothom, que té com a objectiu que la ciutadana pugui participar en la presa de decisions del govern del Consell de Mallorca. Per aquest motiu, des de tots els departaments s’està contactant amb les associacions, les entitats i els ajuntaments vinculats amb les competències de la institució, perquè enviïn les seves propostes de millora o crítiques al funcionament actual dels departaments. Una iniciativa que és oberta a tothom i a la qual es pot accedir a través de l’enllaç www.entretothom.net

Enguany, com a novetat, s’ha obert un espai de participació previ, anomenat «audiència oberta», a través del qual la ciutadania podrà conèixer tots aquells projectes desenvolupats per cada departament i podrà formular qüestions, propostes o suggeriments sobre els temes que li siguin d’interès. Posteriorment, es recolliran i es faran arribar al departament corresponent, que serà responsable de donar-ne una resposta.

Amb aquest procés, el Departament de Participació Ciutadana i Presidència, dirigit per Jesús Jurado, pretén: donar a conèixer les polítiques fetes durant el 2018; recollir propostes de la ciutadania interessada; donar resposta a les demandes d’aquesta i fomentar la participació en polítiques públiques, establint un contacte permanent amb la societat. Es tracta d’un exercici per fomentar la transparència i el control de les polítiques per part de la ciutadania.

Fins a el 18 de novembre, l’audiència estarà disponible i oberta a la plataforma www.entretothom.net, tant per a consultar-la com per a fer-hi aportacions; i del 27 al 29 de novembre es durà a terme l’audiència pública a la sala de plens del Consell. L’entrada serà oberta a tothom, però s’haurà de reservar a través de Ticketea.

També es podrà fer el seguiment a través de la retransmissió en directe en línia. Un cop finalitzat el procés, s’obrirà un període d’un mes perquè tots els departaments puguin elaborar una resposta, al més completa possible, que s’enviarà a les persones interessades i també es publicarà a la web.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris