algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

El Parlament votarà aquest dimarts la Proposició de Llei contra les prospeccions a la Mediterrània

El Parlament tornarà a debatre i a votar aquest dimarts a les 09.30 hores la Proposició de Llei (PL) relativa a la prohibició de prospeccions petrolíferes a la Mediterrània i la reforma de la Constitució espanyola perquè Formentera tengui un senador propi.

Les dues proposicions de llei varen ser tombades per la Mesa del Congrés, però el portaveu del PSIB al Parlament, Andreu Alcover, va assegurar dimecres passat que amb el nou Govern espanyol espera que sí es tramitarà.

En aquest sentit, en ser dues iniciatives que ja havien estat aprovades per unanimitat, cada grup parlamentari tendrà només cinc minuts de paraula i no hi haurà torn de rèplica.

En relació a la prohibició de prospeccions petrolíferes, la Proposició de Llei consta d'un únic article i dues disposicions -una addicional i una altra transitòria-, que determina, com a únic punt, que «queda exclosa l'exploració, investigació i explotació d'hidrocarburs o altres substàncies minerals en el medi marí del mar Mediterrani, sobre el qual l'Estat exerceixi jurisdicció, que arribi almenys la protecció dels recursos naturals».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris