nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Noguera explica la retirada dels llaços grocs de Cort per falta de «consens»

152413

MÉS per Palma

Palma va despertar aquest primer d'octubre amb llaços grocs per a exigir la llibertat dels presos polítics catalans i el lliure retorn dels exiliats.

La façana de l'Ajuntament de Palma, a la plaça de Cort, la plaça Major, la Rambla, i les places del centre de Palma han lluït aquest matí de dilluns, desenes de llaços grocs, col·locats per membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR). Els llaços no han durat molt a Cort, la Policia de Palma els va llevar el mateix matí de la façana.

Degut a la polèmica ocasionada per la retirada dels llaços en un dia tan significatiu, el batle de Palma, Antoni Noguera, ha donat explicacions mitjançant un fil a Twitter. Als missatges, explica que llevat dels símbols institucionals, que són sempre presents a la façana de Cort, la resta d?elements que hi apareixen de manera ocasional «són fruit d?una qüestió de consens entre les forces polítiques de l?Ajuntament o conseqüència de la petició prèvia formulada per una entitat o associació amb el suport de la institució. És cabdal que hi hagi un mínim funcionament d'ordre en la façana de la Casa del Poble».

Després de l'explicació institucional, ha volgut remarcar que això no té res a veure amb els espais propis de cada grup municipal i ha adjuntat una fotografia del balcó de MÉS per Palma amb dos llaços.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Excuses de mal pagador, fa mes de 2 anys

I quin percentatge es considera consens?
Que ho ha estudiat?

Valoració:0menosmas
Per No hi ha dret!, fa mes de 2 anys

A la Última Hora han posat que el balcó on hi surten els dos llaços son d'unes oficines de l'Ajuntament, enlloc de dir la veritat, que es la seu del partit MÉS, i tot el fatxum exaltadot, vomita improperis.
Estan sembrant odi i diuen moltes mentides . Perquè?

Valoració:2menosmas
Per Nomo Crec, fa mes de 2 anys

Si a l'horabaixa hi tornaven a ser els llaços, és perque hi ha molta comandera i molt d'espanyolisme mal entès, per certs departaments.

Valoració:3menosmas
Per Jaume., fa mes de 2 anys

No ser capaç demantenir, al manco, un parell d'hores una dotzena de llaços a la façana de l'Ajuntament??? Mira que ho tenies fàcil (molt més que tomar es monument de Sa Feixina). No tenim un batlle valent.
Qualsevo batlle republicà va ser més valent.
Salut

Valoració:7menosmas
Per Toni Ametler, fa mes de 2 anys

No hi ha consens per posar els llaços, però sí per retirar-los. Curiós, no?

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris