cielo claro
  • Màx: 35°
  • Mín: 29°
37°

Quina oferta electoral vos sembla més atractiva per a les eleccions autonòmiques de 2019?

24-08-2018

A l'enquesta d'aquesta setmana demanem als nostres lectors sobre les eleccions autonòmiques de 2019. En concret, quina és l'opció millor o més atractiva per concórrer les forces de l'esquerra política. Les opcions són les següents:

MÉS per Mallorca en solitari
Podem en solitari
Podem + MÉS
Podem + MÉS + Esquerra + EU
MÉS + Esquerra + EU

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per M, fa 10 mesos

I MÉS / Esquerra i cap altre ?

Valoración:2menosmas
Per David Serio, fa 10 mesos

Hola, buenas vespres. Podría ser botar sis plau, por favo a Partit bolche-mocrata-vox- y Pére Felip.?

Valoración:-4menosmas
Per Kiko, fa 10 mesos

L'experiencia aqui a Catalunya es que la lluita es guanya al carrer, aixo es el mes important, donar suport a associacions que lluiten per els pais al carrer.

Tot i aixo, els partits politics son necessaris i es important anar a votar sempre per a que no guanyin els nacionalistes espanyols.

Valoración:6menosmas
Per mopi, fa 10 mesos

cap, totes són opcions autonomistes

Valoración:4menosmas
Per María José, fa 10 mesos

Al igual que comenta alma me gustaría tuviera la opción de votar solo EU,.

Valoración:0menosmas
Per guillem, fa 10 mesos

No veig/conec cap punt programatic de cap partit d'els que surten a l'enquesta que sigui incompatible amb l'unitat electoral amb els altres. Per tant imagino que es tracte de gelosies entre partits i problemes personals entre els dirigents d'esquerres. S'ho haurien de mirar i organitzar unes primàries conjuntes.

Valoración:5menosmas
Per Josean, fa 10 mesos

Estoy de acuerdo con que EUIB de presentase a las elecciones en coalición con otras fuerzas políticas a pesar de que estas no tengan como bandera la defensa de los intereses y los derechos de los trabajadores y de las trabajadoras y que estaría bien que también se pudiera votar la opción de que EUIB se presentara en solitario.

Valoración:0menosmas
Per inca, fa 10 mesos

Què hi pinta EU amb Més+ERIB???? Més+ERIB
No estic particularment content amb la tasca de MÉS, però també és cert que amb el pes que tenen al govern han fet el que han pogut en ocasions, i en altres s'han equivocat totalment.
En qualsevol cas, amb tots els partits espanyols (PODEM PSIB i EU) tocant-se els collons al congrés i al senat presentant 0 iniciatives a favor de nosaltres, no hi ha més remei que votar a MÉS encara que sigui amb el nas un poc tapat. Han fet més al congrés ERC i COMPROMIS per les nostres illes (gràcies als seus contactes amb MÉS) que tots els altres junts. (amb el permís de l'excel·lent tasca de NUEVA CANARIA que també ha fet més per nosaltres que PPSOEMOSEU JUNTS)

Valoración:2menosmas
Per Josean, fa 10 mesos

En principio no estoy en desacuerdo con que IU vaya en coalición con otras fuerzas políticas, a pesar de que estas no tengan por bandera defender los derechos de las personas trabajadoras, por eso y a pesar de que he votado en esta encuesta el que haya una alianza entre Podemos, Mes, Esquerra y EUIB, me gustaría que también se incluyese las opciones de EUIB y de Esquerra en solitario. Salute i República Federal Popular!!!!

Valoración:0menosmas
Per Joan Josep Garau Artigues, fa 10 mesos

VULL VOTAR A EU EN SOLITARI, QUINA BROMA ÉS AQUESTA?

Valoración:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris