algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El batle de Capdepera (PSOE) demana la dimissió de la consellera de Salut (PSOE)

El batle de Capdepera, Rafel Fernández (PSOE), ha demanat la dimissió de Patricia Gómez, consellera de Salut (PSOE), per la seva «inoperància» en la reforma del centre sanitari del poble.

«No hauria d'ocupar el càrrec que té perquè no treballa igual per a tots els balears». Amb aquesta contundència s’ha expressat el batle davant «el tracte lamentable de l'IB-Salut cap als gabellins i gabellines».

Els treballadors del centre sanitari han denunciat en diverses ocasions el mal estat de l'edifici. Però, una vegada començades les obres de reforma (negociades i demanades fa més de 7 anys), segons ha denunciat l'Ajuntament, «els treballadors de l'empresa subcontractada no treballen al·legant falta de crèdit per comprar eines i material».

El batle també ha explicat que «hi ha un únic operari treballant, que no fa res perquè no té material, però no pot abandonar el seu lloc de treball». La regidora de Sanitat, Lorena Molinet, s'ha intentat posar en contacte amb l'IB-Salut i, segons ha apuntat, «no he obtengut cap resposta».

El batle també ha explicat que «la calor a l'estiu i el fred a l'hivern, així com la falta d'espai, són els problemes més apressants. Finalment, Fernández també ha comentat que Cala Rajada incrementa, de forma significativa, la seva població durant l’estiu, i molts del visitants «titllen aquest centre de tercermundista».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris