cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
22°

Ferrà: «Instam el PP a fer públic el document que demostra que hi havia acord entre l’Estat i el Govern pel REB»

18-07-2018

El portaveu del grup parlamentari de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha exigit al Partit Popular que faci públic el document que demostra que hi havia «acord entre l’Estat i el Govern pel REB». En roda de premsa, Ferrà ha explicat que les dades que va donar Biel Company fa un mes en roda de premsa són «falses» i que havien estat «inflades», per la qual cosa no es corresponien amb les que s’havien negociat.

El també diputat ha subratllat que per a continuar fent feina per a millorar el REB «és necessari saber on s’havia deixat la negociació amb l’anterior Govern espanyol i quin serà el punt final de la negociació actual». Per aquesta raó, s’ha de conèixer el document que el PP de les Balears diu que té i continuar millorant la proposta. MÉS per Mallorca, com ha subratllat Ferrà, «té un objectiu primordial, que dia 1 de gener de 2019 el REB estigui en vigor».

Ferrà també ha explicat que la voluntat de la formació és «avançar i que la proposta de Règim Especial es pugui millorar des d’ara i fins que acabi l’any». Tanmateix, Ferrà ha apuntat que MÉS per Mallorca «podria arribar a un acord perquè entri en vigor més tard només si és perquè s’està millorant el REB».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris