cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 29°
34°

MÉS per Mallorca reclama 6,2 milions d’euros per als municipis afectats pel temporal de 2016

dav

06-05-2018

MÉS per Mallorca ha presentat, a través de Compromís, una nova esmena als Pressuposts Generals de l’Estat de 2018 amb l’objectiu de reclamar 6,22 milions d’euros al Govern espanyol per tal de reparar els danys causats a béns particulars i públics per les inundacions que patí l’illa el desembre de 2016 i el gener de 2017.

Aquesta reclamació, la qual s’ha presentat durant el període d’incorporació d’esmenes del Senat als PGE de 2018, s’afegirà a les 18 ja presentades per la formació ecosobiranista. En aquest sentit, l’esmena reclama al Govern espanyol que es destinin un total de 6,22 milions d’euros a Mallorca, quantitat que encara resta per pagar als municipis que es varen veure afectats.

La coportaveu de la formació i vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, ha apuntat que les Illes Balears, i especialment Mallorca ja que fou la més afectada pel temporal de 2016, «han estat abandonades per Madrid». Busquets ha recordat que els municipis de l’illa varen quantificar els danys públics i privats en 8,4 milions, «però a dia d’avui el govern d’Espanya només n’han aportat 2,2». La vicepresidenta ha finalitzat qualificant de «vergonyosa» aquesta situació «d’abandonament» per part de Madrid.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris