cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
22°

Més per Menorca denuncia l'incompliment dels terminis en educació de zero a tres anys

03-05-2018

Més per Menorca ha mostrat aquest dijous la seva preocupació davant l'incompliment per part del Govern dels terminis en el pla de suport a l'educació infantil de zero a tres anys.

En un comunicat, els menorquinistes han recordat que el Parlament va aprovar per unanimitat una Proposició no de Llei a través de la qual s'instava el Govern a constituir abans del 9 d'abril una comissió tècnica de treball que havia d'elaborar un document marc sobre l'atenció educativa i assistencial dels infants menors de tres anys.

El diputat i portaveu de Més per Menorca, Nel Martí, ha expressat la «urgent necessitat d'afrontar un pla de suport a l'educació infantil a la primera infància».

«El retard és important, però encara són més importants els dubtes que el retard genera respecte a les intencions del Govern de complir, amb rigor, l'esperit del mandat parlamentari», ha manifestat.

En aquest punt, ha afegit que l'Executiu ha d'accelerar i intensificar l'execució de la proposta a favor del pla de zero a tres anys «perquè és un mandat parlamentari, que recollia la posició majoritària de la societat civil organitzada en l'àmbit de la educació infantil», ha conclòs.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris