cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 28°
31°

La ministra espanyola de Sanitat critica el decret del català: «Les llengües no curen»

30-04-2018

La ministra espanyola de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, ha criticat a Eivissa el decret del català del Govern i ha assegurat: «Les llengües no curen».

«Sóc filla de Catalunya i la meva llengua materna és el català, de manera que conjugo amb normalitat el català i el castellà. Quan un govern treballa en pro d'una llengua contra una altra, el que estem fent és dividir la societat i justament les llengües no curen», ha declarat just abans de participar en un acte organitzat pel PP de Eivissa.

Montserrat ha afirmat que el Sistema espanyol de Salut és un dels millors del món i un dels motius són els «professionals». «Ens hem de sentir orgullosos com a espanyols», ha afirmat.

«No posem barreres en el que ha de ser la conjunció, la comunió de dues llengües, com és el català i el castellà aquí a les Balears i, quan es premia més una llengua que l'altra, l'únic que estem fent és posar barreres a professionals sanitaris de qualsevol racó d'Espanya que vulguin venir a exercir aquesta gran professió com és la Medicina o la Infermeria o qualsevol de les professions sanitàries perquè al final el que estarem fent és perjudicar els pacients», ha declarat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa dervers d'un any

I Qui posa les barreras Sra. Mini-isteria, ? més que Monserrat pareix "la Dolorosa".
I ses capdefevades del PP curen ??? vagi a contar-ho als familiars dels que varen morir de Epatitis per no voler pagar el remei que hi havia perque era car.
Vosté pot saber de dret, peró d'hospitals ni pputa idèa, la primera decisió que va pendre ja va haver de rectificar, i ara ve aquí a explicar la llei de Salomón.
Salut SÍ, i república TAMBÉ. I catalá TAMBÉ, i a qui no li va bé, pastera de retorn, no diven "ancha es Castilla".

Valoración:1menosmas
Per el poble mana, fa dervers d'un any

- Soc filla de Catalunya- i n'Albiol també, i en Millo i en Rivera i en Pericay, vosaltres sou com els aubons empaltats de carxofera, o sie uns esguuuuuuerros.
A Mallorca ni han que son més catalans que vosaltres i han nascut aquí, sou una colla de BOTIFLERS i amés, esguerrats antinaturals, res més.

Valoración:0menosmas
Per Vols dir?, fa dervers d'un any

Ni voste es metgesa per fer tal diagnostic.

Valoración:4menosmas
Per Vergonyos, fa dervers d'un any

Aquesta frase tan incerta com de persona curta, és lletja dita per una sabatera gonella, però dita per una llicenciada en Dret, que a més és ministra de Sanitat, es mereix el cessament fulminant
.

Valoración:13menosmas
Per Pere, fa dervers d'un any

Com que no curen? No serveixen perquè els pacients es puguin expressar amb precisió?

Valoración:9menosmas
Per indignat, fa dervers d'un any

Les llengües no curen... idò a partir d'ara agafem professionals que no parlin castellà, ni poc ni gens ni molt. I que atenguin a ciutadans que únicament parlin castellà.
Hi ha molts ciutadans que saben anglès, però en un cas d'emergència pot ser el seu anglès no sigui prou fluid per expressar-se i ser atès amb les millors garanties com per realitzar un diagnòstic ràpid i precís.

Com sempre un discurs de "llibertat" que el que realment ven és la defensa del castellà per damunt de les altres llengües de l'Estat.

Valoración:14menosmas
Per Cucala, fa dervers d'un any

Aleshores, els metges estrangers que treballin a la Sanidad Española, també ho podràn fer sense sebre castellà. O no?

Valoración:14menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any

Les llengues ni governen, ni fabriquen, ni pinten, ni roben, ni apallisen, ni empresonen...Només serveixen per comunicar i entendre's . I de vegades per dir pardalades i deixar a qui les diu com un ruc...o ruca.

Valoración:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris