cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 27°
29°

Carmen Martínez-Bordiú sol·licita el títol de ‘Duc de Franco i Gran d’Espanya'

27-03-2018

Carmen Martínez-Bordiú Franco, néta del dictador Francisco Franco, ha sol·licitat al Ministeri de Justícia espanyol rebre per successió el títol de Duc de Franco amb Grandesa d'Espanya que ostentava la seva mare, Carmen Franco Polo. Així ho recull l'edicte publicat aquest dilluns pel Butlletí Oficial de l'Estat, una resolució a partir de la qual es donen 30 dies als qui «es considerin amb dret al referit títol» per reclamar-lo abans que recaigui, per successió, en la néta del dictador.

Segons estableix la normativa sobre títols nobiliaris, un Reial decret de 1912 actualitzat en 1988, «ocorreguda la vacant d'una d'aquestes mercès, el que es consideri com a immediat successor podrà sol·licitar-la del Ministeri de Justícia en el terme d'un any». Aquest és el cas de María del Carmen Martínez-Bordiú Franco, que sol·licita al Ministeri de Justícia rebre el títol per successió tres mesos després de la defunció de la seva mare, el 29 de desembre de 2017.

L’Associació Memòria Històrica ho denuncia

L'Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica (ARMH) ha presentat aquest dilluns en el registre de la Fiscalia General de l'Estat una denúncia davant la petició formulada al Ministeri de Justícia per Carmen Martínez-Bordiú Franco de rebre per successió el títol de Duc de Franco amb Grandesa d’Espanya.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per indignat, fa dervers d'un any

És una vergonya!

Valoración:6menosmas
Per Perdoni, fa dervers d'un any

A Alemanya és delicte greu falsificar la Història, i si és per negar l'Holocaust és encara més greu.

Valoración:5menosmas
Per Esgarrifós, fa dervers d'un any

S'Imaginen, a Alemanya, una senyora que fos Duquesa de Hitler, o a Itàlia, una Duquesa de Mussolini?
Decididament, el Franquisme no s'ha superat, basta veure les carotes d'algúns ultres espanyolistes i les animalades que amollen tant pels mitjans, com per les xarxes socials.

Valoración:5menosmas
Per I jo vull la lluna., fa dervers d'un any

Se´l mereix...
Ha fet coses glorioses a favor d´Espanya.. O a favor de la seva butxaca?
Ah! això darrer!

Valoración:5menosmas
Per Catalunya Insular, fa dervers d'un any

L'equivalent d'aquesta senyora a Alemanya seria com la néta d'Hitler.
Mentre a Alemanya és delicte de negar l'holocaust i els camps de concentració, l'estat espanyol dóna subvencions amb diners públics a la Fundación Nacional Francisco Franco...

Valoración:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris