algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Nou ridícul de Jorge Campos: presenta un partit amb un nom ja registrat per Garzón i Llamazares

Aquest dijous, Jorge Campos anunciava que el Círculo Balear passava a ser un partit polític amb el nom d''Actúa-Baleares'. El divendres matí, alguns membres d'una plataforma d'esquerres d'àmbit espanyol anomenada 'Actúa', a través de les xarxes virtuals, demanaven explicacions als que havien anunciat la creació d'un partit d'extrema dreta amb el mateix nom.

Unes hores més tard, Actúa, la plataforma que promouen Baltasar Garzón, Cristina Almeida, Gaspar Llamazares, Teresa Aranguren o Montserrat Muñoz, feia públic un comunicat en què afirma que el partit promogut per Campos «no té res a veure amb nosaltres i estudiam impugnar legalment la seva denominació» i afegeix: «no consentirem que cap partit o col·lectiu, molt menys extremista, usurpi el nom», una marca, Actúa, que tenen registrada com a partit polític en el Ministeri d'Interior i en el Registre de Marques i Patents. En aquest sentit recorden que «Actúa és un partit federal d'esquerres d'àmbit estatal i en els estatuts del qual s'estableix clarament que només els seus responsables podran registrar degudament les diferents marques territorials d'Actúa».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Martillo de herejes, fa mes de 3 anys

Aún no ha comenzado la campaña electoral y la autentica izquierda sería ya ha tumbado en modo "K.O" a la extrema-derecha rancia que representa Jorge Campos , con Hermann Tertsch de padrino, solo faltaba que en la presentación "FAKE" que hizo en el periódico Ultima hora estuviera presente la bandera con el yugo y el aguilucho negro y 2 monaguillos aguantando el botafumeiro mientras Rouco Varela pronunciaba su famosa frase " Os invito a luchar contra la infestación demoníaca que los rojos nos quieren inocular".

Válgame dios díjole aquel.... al ver pasar la sombra del caudillo entre el humo oscilante.

Valoració:1menosmas
Per Pep, fa mes de 3 anys

????????????????????
- Eren set que l’aguantaven i encara pixava tort !.

Valoració:5menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 3 anys

Tot ja està registrat. Qualsevol paraula o idea, ja estan registradas.

Tal vegada "talaiot" no estigui registrat, però de totas maneras si li agrada "actúa" que la compri an en Garzón.

Valoració:0menosmas
Per marbosch, fa mes de 3 anys

En ocasions arriba a pensar si el tal Campos estarà patrocinat per la pròpia premsa, vist que són els únics que li fan cas. Deixeu de parlar d'aquest individu i per inèrcia acabarà per ser un no res, ara sou voltors qui li doneu vida amb les paraules i articles que li dedica.

Valoració:9menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 3 anys

No era ell tan llambrí per posar denúncies a tothom? Idò que facin el mateix amb ell i li treguin un parell de parells de mils d'euros de les costelles.

Valoració:9menosmas
Per Quid pro quo, fa mes de 3 anys

Esper que ara se portin amb ell, com ell s'ha portat amb altres.

Valoració:14menosmas
Per Rasca, fa mes de 3 anys

Això són desgràcies...! What for a shame! Què trist destruir lo natural! Aquesta gent ha de tenir un stres mental de por, ha de ser molt complicat conviure amb un mateix!

Valoració:6menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 3 anys

Ja fa temps que aquest quixot espanyol fa mèrits per la medalla d'or de la estupides i la idiota-politica, i se que ho conseguirá, l'hem de lloar, Jorjus Campus Ridículum, és un autèntic crack, "honor i gloria a ti rey de la gloria".
Salut i República.

Valoració:20menosmas
Per Ja, ja...., fa mes de 3 anys

On va estudiar aqust senyor tan espavilat?
Tot ho fa com no toca!

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris